Bulutt Kızım 9 aylık mamayla besleniyor ek gıda serüvenimiz pek iyi gitmiyor maalesef sizlerden ricam bir günlük menü önerisi
Eymenalpinannesi Bulutt 2 yumurta sarısı 7 tatlı kaşığı yoğurt 6-7 tatlı kaşığı un İsteğe göre beyaz peynir İstenilen baharat (ben bir tutam fesleğen ekledim) Pişirmek için : 2 yemek kaşığı zeytinyağ (yada Tereyağ). Kahvaltı icin deneyebilirsiniz pankek gibi oluyor benim oğlum da 9 aylık sevdi bu tarifi
Eymenalpinannesi Bulutt oğlum da mamayla besleniyor öğün aralarında parmak besin veriyorum patates havuç vs buharda haşlıyorum (meyve ) de olabiliyor
Eymenalpinannesi Bulutt devamlı internetten araştırıp farklı şeyler yapmaya çalışıyorum aynı şeyler olunca yemiyor malesef çorba içiremiyorum mesela ama küçük ekmek doğrayıp çorbaya batırıp verdiğimde alıyor
Eesay Bulutt mesela bu sabah patates tostu yedi yanında biraz zeytinle mandalina suyu. Uyanınca tarhana çorbası içecek. Akşama da biber dolması yaptım kıymalı yoğurtla yesin diye. Aralarda meyve yiyor bazen
Nesizade Eymenalpinannesi kaşığı reddediyor değil mi benim oğlum da öyle kaşıkla ne versem ağzını kitliyor parmakla yemeyi seviyor
Eymenalpinannesi Bulutt insallah bizim bıdık da öyle malesef ve damak tatlarını iyice anladıkları bildikleri için cok seçici olmaya başlıyorlar bu aylarda
Bulutt Eymenalpinannesi bizimde yoğurt ve çorba yiyor hep e onlarda doğal olarak hemen gelip geçiyor hareketli bir bebek zaten
Eymenalpinannesi 3 tatlı kaşığı Tarhana 5 yemek kaşığı Tam buğday unu 1yumurta Bir kaşık tereyağ Bir çay kaşığı silme karbonat Bu tarifi de yoğurup kraker gibi yaptım 200 derece de 15 dakika kadar fırında pişiyor eline veriyorum sevdi baya
mechule Bulutt sabah: pankek-omlet ya da avakado-muz-yulaf tarzı yiyecekler öğlen: sebze vermeye çalısıyorum ya da çorba yapamadıysam da irmikli yulaflı meyve püreleri akşam: dana eti tavuk balık vermeye çalısıyorum yoksa et sulu sebze yemekleri. Benim oğlum başlangıçta buharda haşlayınca daha çok seviyordu. İnstagramda panikyokanne takip edebilirsnz bir de bebekligünlerim 9-10 aylık bebekleri çok güzel menüler paylaşıyorlar