Woody Sentrk yulafı robottan çekin. Ayrı bir yerde kuru meyveleri kaynatın, yumuşasınlar.. Hurma vs de olur. Ceviz vs de ekleyip onları da blenderdan geçirin. hepsini karıştırın. 1 de yumurta sarısı ekleyin. Pekmez de ekleyebilirsiniz. Size kalmış yani. Uydurma tarif bu 😀😀Yaglı kagıt üstüne dökün. Ben biraz yumuşak kıvamda yapıyorum genelde. Sonra dilimleyip veriyorum kendi yiyor.
kupseker Sentrk eti Litalif ince öğütülmüş yulaf ezmesi kullanıyorum suda pişiriyorum. İçine pekmez koyup istediğim meyveyi atıyorum bal kabağı, muz, ayva, elma ne istersem severek yiyor🥰 bebeğim 10 aylık
efuchan Sentrk yulafı bazen kefirle bazen üzerini geçecek kadar suyla muhallebi kıvamında pişiriyorum peynir ekliyorum bazen pekmez ceviz fazla karışık yemiyo benimki o yüzden yumurta sarısı fln ekleyince geri tepiyor ama yulaf cidden kahvaltılar için baya kurtarıcı ya da arkadaşım gece yediriyor yulafı son öğün olarak uzun süre tok tuttuğu için daha az uyandığını söylüyor ince öğütülmüş daha kolay pişiyor bu arada
minibiranne Sentrk daha dün yaptım canım kuzuma birşey yedirmek çok zor şükür sevdi 🌼yulafı içme suyuyla pişirdim. Bir çay kaşığı pekmez ve bir dilim armut rendeledim