boncukkizimin_annesi Ece123 şuan bu durumdayım 🤭 ve kaynanam kayınpederim 2 gündür koronalar. Ama hiç görüşmedik 2 haftadır. Sanırım psikolojik
Gizemta Ece123 şu anda grip de corona kadar yaygın.. aynı şikayet bende de vardı 10 gün içinde 2 kere test yaptırdım negatif çıktım ayrıca soğuk algınlığı virüsleri gripte dahil coronayı etkisiz hale getiriyor ( hem testi alan özel ekip söyledi hemde geçen gün haberlerde duydum) eşim corona pozitifti benimde hapşırma ve burın akıntım vardı o yüzden bu kadar test yaptırdım öyle söylediler eşimin karantinası yeni bitti bende hala birşey yok. Bunu bir şans olarak görüyorum 😊
Eylul270520 Şuan karantinamın 7. Günündeyim belirtilerim bogaz agrısı ateş öksürük hafif burun akıntısıydı evden gelip test aldılar pozitif çıktı eşimde pozitifti bize kayınpederimden bulaştı belirtiler değişiklik gösterebiliyor
Eylul270520 Eşim pozitif çıkınca 112yi aradım bebegi bırakıcak kimsem yok dedim gelip evde test yaparmısınız onlar il saglık müdürlüğüne yönlendirdiler ordan hemen 2 saat içinde geldiler test yapıp gittiler ertesi gün de bende pozitif çıktım ilaç tedavisine başladılar
Efeelif 6 gündür karantinadayım , hiç bir semptom yokken babam annem ve kardeşim pozitif çıktı bende yaptırdım bende pozitifim, 2 aylık bebeğim var 😢
Pamuk_bebegim42 Efeelif Çok geçmiş olsun canım şifa versin Rabbim ilaç vermediler sana değil mi emzirdigin için bol bol c vitamini al su iç beslenmene dikkat et canım
Efeelif Pamuk_bebegim42 teşekkür ederim. Emziren annelere ilaç verilmiyor. C vitamini ve d vitamini alıyorum . Bebeğimide bol bol emziriyorum. Hayırlısıyla atlatırız inş