EMINARDAM Kızlar beş aylik bebeğim var saatte bir mama yemek istiyor vermemek için oyalamaya çalışıyorum ama hiç durmadan ağlıyor nasıl bir yol izlemem lazım
Busra1998 EMINARDAM bnim bebeğimde öyleydi doktora sorduğumda her bebek bir olmaz az içer ama sık sık içer birşey olmaz demişti 8 ay 13 şimdili bile 120 cc içiyor onuda bazen içmiyor bile
elifle EMINARDAM bu hatayı bende yaptım aslında istediği mama değil emme refleksi imiş.60lik suya 30luk mama köyün en azindan kalorisi azalır,zamanla azalttik bizde.
EMINARDAM Aydenizerdogmus su an 90 indik daha önce 125 cc veriyordum hepsini kusuyordu azallttim ama saatte bir istiyor tekrar 125 verdim yine saatte bi istiyor
EMINARDAM Annesi00 bir ara çok yedi 125 ve daha fazla yiyordu hep kusuyordu geri azalttim simdibaktım Saatte bir istiyor geri yukselttim hepsini bitiremiyor otuz cc geri dokuyorum
94z-20u EMINARDAM canım kussa da bırakmıcaksın devamlı 125 vericeksinki mide o duruma 3 güne alışıyor doymuyordur
EMINARDAM Busra1998 saate bir yiyince daha cok şişiyor gibi geliyor vermek istemiyorum ama eni sonu da veriyorum dayanamıyorum ağlıyor cok
elifle EMINARDAM bu ayda yutmayı öğrenmiş olmalı aslında bizde olmadı çok şükür.Simdi bu bir döngü sık yer yedikçe gazlanir ,gazlandikca uyku kalitesi düşer vb.bu döngünün içinde misinis şuan?
EMINARDAM elifle aynen oyle saatte bir yer daha çok siser gazı olur gündüz maksimum yarım saat uyur saatlerce uyanık kalır uykusu olduğu halde
elifle EMINARDAM az kalmış biraz sabır çorba yoğurt püre yiyince doyacak karnı süre uzayacak, hatta ek gıdaya erken başlayan doktorlar oluyor belki danışabilirsiniz doktora.