Splash-Splash-Love Neseipek Hayır kimi geç çıkarır kimi erken geç çıkması daha iyi. Oğlum 4. Ayda başladı çıkarmaya ilk disin5 aylıkken çıktı şimdi 18 buçuk aylık hepsi tamamlandı sayılır. Ne kadar geç çıksa o kadar iyi huysuzluğu ateşi ayrı dert. 😂 Ama her bebekte ateş olmuyo korkmayın
Yusufum02 Neseipek hayır aksıne hiç endişenlwnmemelisin dişler genetiktir yani kimisi 1 yaşında çıkartır kimisi 4 aylıkken hiç sorun deyıl elbet çıkar
Anne80 Splash-Splash-Love merhaba benm kızımda alt iki dişini aynı zamanda 4 bucuk aylıkken çıkarttı üst diş belirtileri var gibi siizn altla üst arasında ne kadar zaman vardı hatırlıyor musunuz?
Anne80 Splash-Splash-Love gece ağlıyor uykusunda ilk zamanda böyle olunca diş çıkarttı heralde yine diş diyorum saar başı bu söylediğim şekil dişleri çıksrtalı daha 20 gün filan oldu anlamadm diş midir sizce bu huysuzlugunun sebebı? Normalde aksam 9 da yatar 2ye kadar sesi çıkmazdı şimdi 10 11 13 diye sürekli ağlıyor uykusunda ateş vs yok diğer diş çıkarkende ateşlemme olmadı sağ kulağını çekiyor netten baktım diş belirtisi diyor
Splash-Splash-Love Anne80 Üst dişler ya da yan dişler kabarık mı ? Ağız içini kontrol edin benim eltimin kızı üst dişini çıkarmadan arkadaki azıyı çıkardı. Yani her bebek alttan sonra üst çıkarır gibi bi düşünce olmasın aklınızda. Dişten dolayı olabilir atak haftasında da olabilir. Çok huysuzlanırsa çay kaşığı ile calpol verebilirsiniz rahatlaması için 🌺
Anne80 Splash-Splash-Love atak haftası yaşamadk cok şükür canım bende üstlere odaklanmstm hep bi bakım bakalım diğerlerine işaret parmağıyla sürekli üst tarafı ısırıyo gibi yapdıgı için
Splash-Splash-Love Anne80 Ev yapımı diş jeli tarifi : 10-11 adet karanfil, üzerini geçecek kadar hakiki zeytinyağı bir cam kavanozda yapın. İlk gün oda sıcaklığında, 2 günde buz dolabında bekletin. Jel kıvamına geliyor. İşinize çok yarayacak🌺