BalAnne1 Kızlar bebeğim 6ay 21günlük tadımları bitirdik kahvaltı vermek istiyorum değişik neler yapabilirim fikri olan yazsın
Immomy BalAnne1 ben bir dilim balkabağını buharda haşladım iyice çatalla ezdim. Ayrı bir yerde 1 su bardağı suda 1 yk irmik pişirdim bunları karıştırdım içine 1 çk pekmez. Çok sevdi
Splash-Splash-Love BalAnne1 Sebzeli pankek ya da sebzeli krep. Genelde krep olanı tercih ediyorum. Oğlum severek yiyor.
Fatmakorkmaz Yumurta sarisi keçiboynuzu özü be peynir alti suyu koyuyorum ben tabi cok cok az hepsi oyle sevde yumurta sarısı benimkide 6 bucuk aylık
BalAnne1 @Fatmakorkmaz bende karıştırdım verdim pekmez tatlı geldiğinden karışık sevmedi ayrı ayrı vercem bu sefer
BalAnne1 @Splash-Splash-Love eline mi veriyosun kendin mi yediriyosun ben boğazına kaçar diye daha pankek falan yapmamıştım
Splash-Splash-Love BalAnne1 Ben yediriyorum istersen yoğurt ile birlikte daha yumuşak hale getirebilirsin yutması kolay olur
Splash-Splash-Love BalAnne1 Olabilir neden olmasın ya da önce onu verip üstüne bir kaşık yoğurt da yedirebilirsiniz karışık da olur. Yoğurt ile verecekseniz tatlı pankek daha iyi olabilir
BalAnne1 @Splash-Splash-Love benim oğlum karışık kahvaltıları sevmedi ya internnetten bi kaç yaptım ama tek tek seviyor hem gerçek tadını öyle alabilir ilerde sonuçta tek yiyecek şimdiden öyle vermek istiyorum ama dediğiniz gibi ilk önce onu verip üstüne yoğurt yiyebilir 👍🏼Teşekkürler fikriniz için
Splash-Splash-Love BalAnne1 Kabak, patates, havuç, kırmızı kapya biber rendeliyorum. Siz buharda pişirebilirsiniz ama pişme süresi daha uzar öyle. Bebeğinizin ayına göre ve sevdiği sebzelere ggöe kendinize göre ayarlayabilirsiniz. 🥰