Busra1998 Kızlar merhaba kızım 2 gündür siyah kaka yapıyor ishal olmuş gibi başına gelen varmı ilk defa oldu böyle birşey internette bağırsak kanaması falan diyorlar korktum acıkcası doktorada gidemiyoruz şuan karantinadayız🙄😔
Duruparmak Busra1998 Demir içerikliyse yapar zaten bu aylarda Demir takviveye başlamış olmanız gerekiyordu o da koyu yeşil siyahımsı bir kaka yapar ishalse de diş geliyor olabilir. Doktorunuza telefonla ulaşma şansınız varsa bir danışın yine de geçmiş olsun
Busra1998 Esendemir 8 ay 13 günlük emzirmiyorum mama içiyor ama bu ara doktorum bir vitamin başlattı acaba ondan olabilirmiki
Busra1998 Duruparmak demir takviyesi başladık ztn veriyorum ayriyeten vitaminde verdi umca diye o mu yaptı acaba dişte alt iki diş sanki gelecek gibi
Esendemir Busra1998 bizde hello keci sütlü mamaya gectik ilk hafta bişey yapmadı sonrasında ishal oldu dr bi ay sonra bile degişiklik yaptırabilir dedi
Esendemir Busra1998 ne için verdi o damlayı dr netten baktım genellikle soguk algınlıgı içim bir yas altındaki çocuklarda kullanılmaz yazıyo