ebru_32 Ankarada yaşayan sevgili anneler çocuklarınızı hangi doktora götürüyorsunuz? Yenidogan bebeğim var iyi bir doktor önerilerinizi bekliyorum
Zgr26 ebru_32 ben ankarada yasamıyorum bu süreçte ankarada ailemin yanında kaldım annem yardımcı oluyor. Burada arastırarak Mustafa Çağlar Yörgüç e gittim A life Hospital’da. Çoook memnun kaldım. Eskişehirde kendi doktorumuzdan çok daha iyiydi. Hatta bundan sonraki kontrollerde ona mı getirsek diye düşünüyorum. Şiddetle tavsiye ederm
Baldaanadam ebru_32 canım Sincan lokman hekimdede var Derya Bozkurt oda ilgili bir doktor tavsiye ederim bende etimesgutta oturuyorum tavsiye ederim bu iki doktoru
Baldaanadam ebru_32 (Optimum AVM Karşısı) Altay Mah. Orhan Bey Cad. Ata Yıldız Plaza, Kat:11, No:1/93 ERYAMAN Ankara, Adresi bu canım özel klınik ama muhteşem ve ilgili bir doktor
ebru_32 Baldaanadam tamamlayıcı sigartamiz var özel klinikte geçerli olmaz sanırım muayene ücreti ne kadar acaba
Baldaanadam ebru_32 tamamlayıcı derken şahsa özel sigortamı canım bizde özel sigortayla muayene oluyoruz bunu kast ediyorsan eğer