Omertugra20 Herkese merhabalar yaklasik 1 aydir geceleei ortamizda uyuyor baska yerde asla uyumuyor 😂😂 resmen esimle her yerimiz tutulmus uyanıyoruz taktik verirmisiniz nasil kendi yatagina alistirabilirim
Sademm Omertugra20 hep yanımda eşim asker babası yokken hep yanıma aldım çoğunlukla yoktu tabi şimdi asla beşiğini istemiyor ben yanında olmazsam basıyor çığlığı 17 aylık napican bilmiyorum yatak dar geliyor oturma odasında yatıyoruz hepimiz napalım 😔
Biscolataerkegim Omertugra20 Kaç aylık hemen alıştır yatağına ağlıyor diye direnecek birkaç gün ama sonrası ikiniz içinde büyük rahatlık
Sherlock1190 Omertugra20 kızım dogdu doğalı aramizda yatiyor 6 aylik oldu hala ayni besige koyalim dedik o uyudu biz onsuz uyuyamadık geri aldık ortamiza taktik veremediğim icin üzgünüm 🥰
basaktpe12 Omertugra20 eşiniz bir süre salonda yatsın bizde öyle çözdük eşimi teklemiyor hemen 😂 şöylede yapabilirsiniz uyutun direk beşiğine yatırın ama sen o sürede tek yat eşin o dalınca gelsin yatsın senle bizimki anca öyle ama yatağında da yatıyor
Biscolataerkegim Omertugra20 Büyüyüp anladikça kendi beşikte uyumak istemeyecek o yüzden önünü kesmeye calış canım
Biscolataerkegim Omertugra20 İnşallah 😊alışır canım agladıkça sakinlestir direnecek ama sen ondan daha dirayetli olacaksın