Dilek16 aynı yollardan geçtik diyim sana hiç bir farkımız yok. Ben bide kolikken battaniye arasında uyutmaya alıştırdım mı, 4.ayda atakla birlikte kestim onu. Sabah 7 de uyuyan çocuğun uykusunu hece 9.30a çektim Allahıma bin şükür. Hala mükemmel değil zaten o bir bebek olamazda ama buna da bin şükür. Zaten çok zor bir bebek en fazla ne olabilir dedim, sabah 7 de mi yatıyordu mesela öğlen 3 te mi uyanıyordu, 2 de kaldırdım 2 gün sonra 1 de kaldırdım öyle öyle geriye çekerken akşam uykusu da erkene düşmeye başladı. YouTube da Osman gönülal İn uyku düzeni var. Onun saatleriyle ilerledik.3 saatte 1 uyku yapıyoruz.
Sabah 7.30 uyanışımız 2 saat zaten keyifli oluyor sonra 10.30ta ilk uykusu onu uyuyup uyandıktan sonra 2 3 saat çok aktifiz çok yoruyorum.
Bu arada uykusundan erken kaldırdığım günler onu helak ettim oynamaktan zıplamaktan. Senin bebeğin belki 2 saatte 1 uykuda isteyebilir biraz daha sabırlı ol sadece rahat etmen adına çünkü bıçak gibi kesilmez bu sorunlar bir anda. Bizde 5.5 aylığız bu arada, sallamayı hala kesmedim beşiğinde sallıyorum ama bu güne gelmek için canımdan can gitti resmen.