Lilav21 Merhabalar 🙋♀️ Robot süpürge almak istiyorum silip süpüren modellerden kullandığınız ve önerdiğiniz memnun olduğunuz modeller nelerdir acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler 😊
mom0989 Lilav21 xiaomi mi vaccum mop pro aldım aynı anda hem silip hem süpürüyor çok memnunum böyle mükemmel bir icat olamaz 🙏🏻😳😀 bu zamana kadar neredeydin diye şarkı söylüyorum tatyanama 😂
Gzmzmn Lilav21 xiaomi mi vacuum robot süpürge kullanıyorum çooook memnunum, moplusunu almadım çünkü yorumları çok iyi değildi ve moplu kullanan arkadaşlarımın hiç biri memnun değildi.
Mbal Lilav21 koltuklarımız çok yere yakın o yüzden girmiyor. Birkaç cm daha yüksek olsa girerdi. İmternette videolar var aslında insanlar koymuş birinde giriyordu bakabilirsiniz.
mom0989 Lilav21 ben 2 kuzenim kullandığı için memnundu aldım açıkçası ben bayıldım yani kadın geliyor temizliğe ona rağmen robot bir pamuk çıkartıyor şoka giriyorum
Meacser Gzmzmn ben Moplu kullanıyorum çok memnunum öle senin sildiğin gibi olmasa da günlük toz alımı için gayet güzel siliyor ben halıları kaldırdım hamileyken hem sildi hem süpürdü eğilemiyordum yatağın altına çünkü çok büyük kurtarıcım oldu ☺️
Nltka Roborock s6 max v kullanıyorum . Hem süpürüp hem siliyor aşşşşırı memnunum. 2 3 hafta oldu . Süpürmesi süper . Silmeside güzel ama silmesi tabiki senin sildiğin gibi değil ama bir robota göre gayet başarılı