adakusunannesii Hanımlar bebeğim 5 aylık yürütecin zararlı olduğunu okumuştum bi yerde sizlerin fikirleri nedir? Hoppalaya doğru kayıyorum ben sanki
mada adakusunannesii 6,5 aylık henüz kullanmadım yürütec kullanmayı düşünmüyorum su ann zararlı diye ama zaman ne gösterir bilmem
Morfrenk adakusunannesii hoppala ya doğru bende kaydım, fiyat araştırmasından sonra da şirazem kaydı 💃 yürüteç alajaaaaam, zararlı evet ama çok koymicam ☺️ (iç rahatlatma şeysi)
Ecos adakusunannesii kızımın hem yürüteci hem hoppalası var ikisini de çok seviyor, eğleniyor. Henüz 11 ay 3 günlük zaman ne gösterir bilmiyorum. Ama ben kullandım şuanlık bir sorun yaşamadık. Büyük kurtarıcı oldular bana aksine
Arasannesi adakusunannesii hoppala tavsıye ederım.bebegım daha cok sevdı yürütece hiç binmedi dogru düzgün.ben de fazla koymadım zaten.eşim heveslenip almıstı
Evooiboo adakusunannesii kesinlikle hoppala eline de bi oyuncak verdin mi daha rahatsın nereyi kurcalıyor düşüncesi yok zararı yok (doktor tavsiyesiyle kullandım iyi ki kullanıyorum yürüteci direk kaldırdım) 😌
NisAsel0311 Evooiboo kaçıncı aydan itibaren kullanmaya başladınız. Daha 4 ayına girmeden almıştım ben ama henüz kullanmadık. Şu an 4 ay 22 günlüğüz
efuchan adakusunannesii ilerde fikrin değişirse diye hoppalalı yürüteç almanı tavsiye ederim hoppala benim zıpzıpıma çok iyi geldi kan ter içinde kalıyordu çığlıklar atarak oynuyordu müzik eşliğinde sonradan yürüteç aldım keşke hem yürüteç hem hoppala olabileni alsaymışım…
Biscolataerkegim adakusunannesii Hoppala bacak kaslarını güçlendirir ayakta dik durmasına yardımcı olur. Yürütecin içinde çocuklar eziş büzüş oluyor kemik yapısına da zararlı
Ogulcan adakusunannesii ben hoppalaya çöl araştırdım canım özellikle fisher pricenin yağmur ormanı var harika onu almayı çok istiyordum doktorumuz hem yürüteç hemde hoppalayı önermedi oyüzden almadım yürüme arkadaşı önerdi onu alacağız
Arasannesi incitanemmm fısher prıce yağmur ormanı modeli jumperoo kullanıyoruz.yere sabit olanlardan bizimki.tavana,kapıya asılanlara ben pek güvenemedim oyuzden bunu tercıh etmıstık
Morfrenk Alivefam tavana asılan mı? O zıpzıptır o zaman ya onlar uygun oluyor. Yerden olanları pahalı
Alivefam Morfrenk havaya asılan bu bendeki ama yerde olanlar gerçekten çok pahalı bide çok fazla eğleniyo ya çok güzel işimi gücümü görüyorum bayaa oyalabıyo 🤗
EmineB10 adakusunannesii biz hiç yürüteç kullanmadık zararlı olduğunu duyduğumuz ve çevremizden gördüğümüz için. Hoppala kullandık oğlum çok seviyordu bence kas geliştirmek için de ideal
Sevda599 Valla yürütücek kullanıyorum hemen hemen 2 aydan beri saatlerce tutmuyorum bebegimi takibide 15 20 dakka en fazla ve bebegm emeklemiyor daha ama yürütecin icinde bütün odaları geziyor ve cok hosuna gidiyor
Sevda599 Hoppalada aynı alttan tutuyor sonucta yürütecte sadece saatlerce tutmuycaksınz her ikiside işinizi görür bence
incitanemmm Arasannesi tesekkurler inceleyeyim kac aya kadar kullanilabiliyor acaba kizik 7 bufuk aylik