dominantteyze Süt oldugu halde emdiği halde bebek neden doymaz sütün kalitesizliğindenmi öyle birşey varmı sütümü sılınca fışkırıyor bile bazen herkesın bebegi sütü emip doyuyor ama benim bebeğim yarım saatte durmadan emse mama yemeden doymuyor
Morfrenk dominantteyze yok ya süt kalitesizliği diye bir şey olmaz bu bizim milletin arkadaki yanaklarından uydurduğu mitlerden biri
Mucize4446 dominantteyze memeyi tam kavrayamadığı için etkili bir emme işlemi yapamadığından sütü tam bosaltamiyordur . Ikinci bir seçenekte mamaya alıştığı için karni doysa da mama istiyor olabilir .
Luckyone dominantteyze benim de öyle biliyor musunuz gün içinde emzirmekten sağamıyorum ama gün sonunda sağdığımda ikisinden 90 cc çıkıyor anlamadım sütümün durumunu bir türlü. Kilo alımı da yetersizdi mama takviyesine başladık. Ama bana bebeğim memeyi doğru kavrayamıyor gibi geliyor bazen sadece ağzında bekletiyor ya da emzik gibi ucunu emiyor gibi yapıyor bazen yarım saatin sonunda yutkunarak emmeye başlıyor sütün sesini duyunca e diyorum yarım saattir emmiyor muydu 😔 siz de dikkat edin tutuş pozisyonuna ve bebeğin kuvvetli vakumlayıp vakumlamadığına. Bu emzirme olayı beni çok yıprattı kendimi çok üzdüm çok kötü hissettiğim zaman oldu hala da oluyor. Bu arada sütün kalitesi gibi laflara ben inanmıyorum anne sütü sonuçta kalitesi mi olur bebeğimiz için şifadır her damlası ☺️ Bol sütünüz olsun inşallah 🌸
dominantteyze Dorika bir keresinde sağdım 70 cc çıktı daha sağdam dahada çıkardı sürekli yutkunuyor görüyorum ama doymuyor neden çözemedim
Burcu87 Sütün yağlı değilse çok beslemiyo olabilir bol ceviz badem kaju ben bunları yiyorum sütümü sağdığımda dolaptayken üstte bi katman yağ oluyo resmen
dominantteyze Belinaysmom 3 aylık ama doymadıgı için mamada veriyorm o yüzden sadece sütle olan gelişimi göremedik emdikten sonra aglıyor mama verene kadar
dominantteyze Mucize4446 Ağzının yanlarından akıyo inanın bi benim mi başıma geldi böyle birşey acaba
dominantteyze Luckyone çok tşk ama çektiğine emdiğine eminim yutkunmasını duyuyorum bende çok üzülüyorum emdiği halde doymamasına
Grejuva dominantteyze canım benim bebegimde öyle sürekli emmek istiyor bir ara mama veriyordum şuan sadece geceleri veriyorum onunda cogunu içmiyor içerkende agzından geri çıkartıyor bana doktorum gaz sancısı oldugu için demişti doktoruna danş
Elaogemnes dominantteyze bizde aynıyız duyuyorum sesi emiyor ama hemen geri acıkıyor tüm gün memede geçiyor oda çok bunaltıyor insanı mamada kabul etmiyor benimki😖
nartanemm Iki gogusunuzude verdinizmi tek seferde bir gün mama değilde tek iki meme olarak gidin bakalım o zamanda aynı durum olacakmı birde emzirdikten sonra bir diğer saat emzireceginizde en son verdiğiniz memeyi verin yağlı tarafida içsin bosaltsin sütü
dominantteyze nartanemm hiç ikisini birden tamamen boşaltıp içmedi birinin ucu yok onu çok emmedi aparatla bile yapamdk hiç yok ama diğerndem baya gelıyo 20 dk yarm saat bazen içiyor
nartanemm dominantteyze hım anladım o zaman siz bir göğüsü verip diğerini sagip verin yediklerinizide dikkat edin mesela doymuyor diyorsunuz peki kilo alımı bez sayısı ne kadar belkide memede kalmak istiyordur gaz sancısı vardır bunlara baktinizmi
dominantteyze nartanemm kilo alımı iyi ama mamada yiyor 2 bucuk 3 saattebir o yuzden doyuyor tek sütümü vererrk 5 6 saat durdum bi kere ama mama yemeden ne sustu nede uyudu