Bsrsyy94 Merhabalar annelerim bebeğim 7 aylık gün içersinde hareketli olmadığı kadar yatakta hareket ediyor. Kendi etrafında dönerek uyumak istiyor yatağının eni 60cm olduğu için genellikle takıldığı için uyanıyor. Buna çözüm ikinci el bi park yatak mı alsam dedim onlarında eni 70cm. Daha büyükleri var mı ne önerirsiniz?
Ensarmomy Bsrsyy94 bizimkide aynı 7 ay 5 günlük ben montessori tarzı bir yatak almayı düşünüyorum 90/190
Bsrsyy94 frauy çokta farkı yokmuş bi 10cm için başka yatak almasam mı dedim daha büyüklerini görmedim
Ssssraa Benimki de o dönemler aynıydı sürekli uyanıyordu. Büyüdükçe alıştı. Bizim yatağımız da 60 cm. Ama en büyük pişmanlığım geniş beşik almayışım. Sedir beşiklerin genişleri oluyor bakın isterseniz.
Bsrsyy94 Woody montessori yatağımız var fakat kendi odasında şuan çok erken bence ayrı oda için en başta ben hazır değilim
S_ezel Bsrsyy94 Ben 2 hafta önce Park yatak aldım “calipso craft 2 Red” 70 e 120 biz Aksarayda kiracı olarak kalıyoruz ev 1 artı 1,büyük olduğu için koyacak yer bulamadım, sıfır yani isterseniz bakın beğenirseniz satayım size, ilana koymuştum ben de
ZmrtKby Bsrsyy94 park yatak kadar saçma sapan bişey yok aldım içinde top dolu duruyor bi halta yaramadı
ZmrtKby Bsrsyy94 biz montesoriyi kendi odamıza koyduk yani Bnm yatak odam müsait baya büyük biz ayrılmadık yani
Karadeniz-li Bsrsyy94 on cm için yatak almak çok fark olurmu bilemedm o kpır kıpır minnağa yer yatağı yapalım dönsün dursun ne güzel ya harwketli olması ☺️Size çözüm yazamadım ama
Bsrsyy94 Karadeniz-li sanırım sabit daha büyüğüne denk gelmedim. Dediğiniz gibi on cm az bi fark 🤷🏼♀️