Koalina Kızlar kullandığınız orta bütçeli markalı memnun kaldığınız cam ocak var mı acaba ? Yeni taşındım kendi evim değil o yüzden pahalı birşey almak istemiyorum tezgaha gömme yaptırmak istiyorum o yüzden önereceğiniz markalar varmı ?
damlahira Koalina Ben kullanmadım ama Kumtel markasının var onu alabilirsiniz uygun baya diye duydum bir bakın isterseniz
Koalina Bittersever Bu iyi marka olanlara giriyor :) kendi evim olmadığı için biraz daha düşük bütçeli alayım dedi set üstüm bosch çok memnunum aslında ama tezgah üstünde emanet gibi duruyor oda
Koalina damlahira Evet aklımda o markada acaba kullanan falan varmısır diye burayada sormak istedim teşekkür ederim 😊
ipek39ela Koalina çetintaş evii hem de ankastre setini kullanıyorum 4 senedir çok memnunum tatlım netten almıştık piyasadaki oahali markalarla eşdeğer ve 4 sene önce 1200 e almıştık su an kaç bilmiyorum ama hala Uygundur bence 🤗
Koalina Fatmabkdmr beyaz eşyalarım hep bosch benimde kendi evim olmuş olsa hiç düşünmeden bosch olurdu 🥰
Busravebebegii Koalina oscar marka kullaniyorum bende kiraciyim ve memnunum ama şimdiki fiyatlar hakkında pek bilgim yok araştırın isterseniz
Busravebebegii Koalina bende ilk defa gördüm ve kullandım hatta 3 senedir kullaniyorum 1 defa fırının ampulu patladı servis ücretsiz değiştirdi baska da sorun yaşamadım:)