Deletedmom44 Kızlar göğsümün bi tanesi dokununca acıyo sanki bişey toplanmış gibi daha önce böle bişey yoktu yeni oldu bu mastit mi ve öyleyse nasıl geçer. Bebeğim 11 aylık emziriyorum daha önce böle sorun yaşamamıştım neden oldu anlamadım?
saripasaninannesi Deletedmom44 benim kuzenimde oldu. Beyaz lahana ile cozum buldu internetten bakabilirsin
ecyugnk Deletedmom44 mastit bildiğim kadarıyla yenidoğanda oluyor ilk başlarda ve çok feci birşey bizzat yaşadım ateş ağrı sızı yerinde duramazsın
Gulcinnn Deletedmom44 süt düğümlenmesi olabilir mastitin bi önceki hali ve her zmaan olabilir o yüzden hemen önleminizi alın sıcak duşun altında hafif eğilerek ince uçlu tarakla göğsünüzü yukardan aşağıya tarayın sütünüz aksın .hemen sonrada mutlaka ters emzirin bebeğinizi internetten bakabilirsiniz ters emzirme pozisyonuna ..bu pozisyon ciddi anlamda işe yarıyor bence vakit kaybetmeden uygulayın hemen ilerlemesin.geçmiş olsun şimdiden
RumeysaTunc Deletedmom44 ben sıcak düşün aksine soğuk kompres yapmıştım. Yuvarlak beze gibi şişlikler oluşmaya başlamıştı süt gelmiyordu. Buzluktan bir şey alıp havluya sarıp göğsüme koydum yer değiştirerek bildiğiniz böyle tık tık akmaya başladı. Kesin yapın demiyorum ama bende bu işe yaramıştı. ( yaparsanızda buzu koyduktan sonra emziremezsiniz sağmanız gerekir süt soğur bebeğe dokunabilir.)
ForMySon Öylesi bende de oldu ama mastitin ağlatan bir acıda olduğunu biliyorum, mastit değil sanki, sizin ki birkaç saat sadece ara verme emzirmeye gibi
zeynep_2020 Mastit değil süt kanalı tıkanmış bendede olur arada sık sık o göğsünden emzirmen lazım ki bebeğin o tıkanmış süt kanalını açsın en güzel yöntem emzirmek ters emzirmede yapabilirsin kısa sürede geçiyor
Handan85 Deletedmom44 caninz bisi isteyip yiyemeyince de olabiliyor veya süt kanalları tikanincada olabilio ağrınız çok deilse ateşiniz yoksa mastit deildir zaten benim geçenlerde öle oldu sıcak masajla elle sağım yaparak sürekli masaj sıcak havlu yaparak bol bol emzirerek geçirdim
EsraKuzeyy Deletedmom44 Benim oğlum 4 aylık.1 ay önce bende öldüm mastit. Ateş göğsümde efsanevi ağrı. üzerine yatamiyordum yuruken bile acıyordu. Doktorum sıcak masaj yapmamı söyledi havlu yada ılık torbayla. Onu yapıp sagdim. Birde ateş için parol almıştım. Ertesi gün geçmişti.