Alpaslaninannesii Merhaba kizlar bugun ogluma Tavuk verdim ve sanirim Tavukda alerji yapti yoruldum artikkk gercekten ne verecegimi bilmiyorummm gecermi Tavuk alerjisi doktor sut alerjisi gecer ama diger alerjiler icin gecmeyebilirde diyor
Rzgr Alpaslaninannesii oğlumun tavuk alerjisi vardı. 20. Aya kadar sürdü. Oglumunda yüzünde bu tarz sivilce gibi kızarıklıklar oluyordu. Emziriyorsaniz tavuk tüketmenin. Bebeginizede bir süre vermeyin.
karabocuk Alpaslaninannesii canımmm benim çok geçmiş olsun cidden çok üzüldüm kıyamam oğlum on aylık ben daha hiç tavuk vermedim. köyümüzden getirtmeyi düşünüyorum yoksa market tavugu vermek içime sinmedi. ama bir besin yendigi aksam hemen reaksiyon verir mi bilemedim
Rzgr karabocuk evet verebilir. Ben hala emziriyorum 24 aylık. 9. Ayda test yaptirmistok çünkü bizim 6. Ayda başladı şikayetleriniz. Çoklu besin alerjisiydi. Patates yeşil fasulye ve tavuk. 1 yaşını geçince patates ve yeşil fasulye ye alerjisi geçti ama tavuk 20. Aya kadar devam etti. Donem dönem denedim verdim. Bende köy tavuğu veriyordum yada yiyordum. Emziriyorsaniz tuketmeyin gözlemleyin bir süre. 1 hafta sonra tekrar tüketip bir bakin yine aynı şey olacak mi . Mesela oglum hiç tavuk yemiyor şuan. Sadece tavuk sulu çorba yiyor. Tavuk etini ağzına sürmüyor.
Alpaslaninannesii karabocuk veriyor canim doktorumuz sut yuklemesi yapmisti bir kac saat sonra kizarmisti
Alpaslaninannesii Rzgr ya peki yumurtayada varmi alerjisi ? ben yedigimde dokunmadi hic bugun kendine vermistim
Mirza3008 Anaaa ozlemm gecmis olsunn.. ama sen tavuk yiyiordun, ozmn bisey olmamisti?? Bence tavuktan degildir gibime geliyo yani insallah.. 10e aydan sonra tekrar ver belki daha erkendir😕😕
Rzgr Alpaslaninannesii tamam. 1 hafta sonra tekrar deneyin. Birde bende emzirirken yiyordum sorun olmuyordu. Oğluma direk verince sivilceler çıkıyordu. Onu yazmayı unutmuşum.