Almilaninannesi Kizim 1 aydır beşiğinde emzikle kendi kendine uyuyor fakat emziğini çok sık düşürüyor ve her defasında ağlıyor defalarca emziğini ağzına vermek zorunda kalıyorum. Acaba emziksiz uyutmaya mi alıştırsam bilemedim. Bu seferde cok ağlarsa ve artık tek başına uyumak istemesse diye korkuyorum. Bu konuda tecrübeli anneler yardım edin lütfen 🤗
Deryaelif Almilaninannesi bizimde ayniydi dusurup agliyordu ama artik kendisi emzigin uzerine elini koyup oyle uyumaya basladi uyurken eliyle yuzunu kapattigi icin emzikte haliyle dusmemeye basladi 😊
Agg0207 Almilaninannesi benim kızımda aynı şekilde akşam kaçkere kalkıp emzigini verdim eskiden emziksiz uyurdu şimdi 3 aylık oldu son 1 haftadr emzik kulllanıyoruz derin uykudayken emzik aramıyor ama bazen uyanıp emzik istiyor ama hep düşüyo emzigi 😕
[silindi] Benim kızımda aynıydı sonra eliyle tutmaya başladı şimdi ise emzik almıyor. Emziriyorum beşiğine koyuyorum. Artık daha kolay oldu elhamdulillah
Btl-btl [silindi] ayyy çokiyi bende emzik vermeyi düşünmüyorum ama deliksiz uyumuyor denesek midiye düşünüyorum ua alışırsa diye korkuyorum
Kahvegerek 3,5 ayına kadar dediğiniz gibiydi gecelerimiz hep elim ağzındaydı kendi tutmaya başladı şimdi bazen istemiyor atıyor kendisi düzene giriyor merak etmeyin