11866380 Kızlar,kızım beş aylık sürekli dilini çıkarıyor bu günlerde ama bunu hep yapmaya başladı bir sebebi olabilir mi acaba?
Prensesler_annesi 11866380 dil cikarirken tükmüklü mü yapiyor canim benim ki 6 aylik baslamisti o harekete aile hekimim siz gormemezlikten gelin vazgecer dedi ama benkm o kadar hosuma gidiyordu ki simdi 15 aylik unuttu ama belli donemlerdebazı hareketleri olmaya başlıyor normal canım yani
Mircet 11866380 dilleriyle ağızıyla nesneleri tanıdıkları için yani oral dönemde oldukları için dilleriyle daha fazla alana dokunma tanıma amacıyla yapıyorlarmış benim kızım da öyle geçen doktora sormuştum😂
11866380 Prensesler_annesi sanki dilinde bir şey varmış gibi tamamen çıkarıyor birde gülüyor bunu yaparken 🥰
Prensesler_annesi 11866380 hoşuna gidiyor canim çünkü bizimki yasina kadar yaptı yaparken benimki de gülüyordu
AslanIzmir35 Benim miniko da 4.5 aylık bugün tekrardan dil çıkarmayı öğrettim sonunda benim çok hoşuma gidiyo çok tatlış duruyo hemen atayım hatta fotosunu yakaladım 😂😂
GeLiNCiKk Benim bebeğimde beş aylıktan beri dil uzatıyor sürekli. Ablaları onunla oynarken dil uzatıyorlardı. Sanırım onlardan öğrendi
11866380 AslanIzmir35 yaa ne kadar şirin 🥰 benimki böyle ucunu çıkarmıyor hepsini çıkarmaya çalışıyor 😂
AslanIzmir35 11866380 olsun ya boşver şimdi gene biz de emceğimiz zaman önce yalamaya sonra emmeye başladık 😂😂