Senacay Gozde266 Sağlıkla büyüt. Stres yapma sen bol bol emzir bebeği ve su iç henüz duş almadiysan duş al. Benim 1 haftada geldi.
aybukenurbanu Gozde266 emzirdim surekli 2 gun sonra geldi bazisinin 10 gun 1 haftayibuluyor beslenmene dikkat et su ic
Senacay Gozde266 rezene iç anne sütü artırıcı çay var ondan al birde bana e bebekte promalt içecek var bana o çok iyi geldi. Fırsat buldukça uyu.
bgmarik Gozde266 sağlıkla büyüsün yavrunuz🥰Benimde ilk gün gelmemişti.Bol bol emzirin bebek çektikçe gelecektir.Günde 2,5-3 litre su için ve mutlaka rezene için.
Alerjikbebekler21 Bol bol emzir ve sağım yap ve bol su iç bunları öneririm bir de mamsel still tee var onu icebilirsin
EymenSevgi Canım benimde öyleydi ve seZeryandım bol bol su yoğurt börülce dut kayısı komposto iç ve stresten uzak dur ✋ sütüm gelmiyor deme kendine psikolojik olarakta gelmeyebilir bol bol emzir 🧑🍼
icorik Gozde266 sağlıkla büyüsün inşallah.. uyku, dinlenme, her emzirme öncesi ve sonrası ikişer bardak su, dereotu, en önemlisi de boza.. bunlar süte birebir gelen şeyler.
MasalMomy Gozde266 Lütfen stres yapmayın ilk günler zaten çok az da olsa bebeğe yetiyor ama siz bebeğinize sarılın ve sık sık emzirin hem sütünüz gelir hemde ten tene temas olur❤️ Birde bol su ve beslenmeye dikkat edin yeşillik bol tüketin ısırgan otu dereotu hurma kuru incir bol süt yapan atıştırmalıklar 🌷
momofemir Gozde266 benimde oyle olmustu. Siz yine de emzirin. Mamaya baslamayin hemen. Hemen bi dus alin. Memenize ucuna dogru masaj yapin. Bol su icin. Gerekirse elektirikli pompa alip sagin