iki_prens_annesi_ 1 yasinda oglumun burnu tikali naptimsa acamadim elletmiyor zaten serum fizyolojik sıktım olmadı yavrum anca uyudu horluyor resmen cok rahatsiz vicdan yaptim var mı tecrubeleriniz
Muge1234 iki_prens_annesi_ biraz fazla sık hapşırınca çıkar burun aparatıyla çekebilirsin serumu sıktıktan sonra
Muge1234 iki_prens_annesi_ sıkınca serumu çocuğu arkaya doğru çevir sırtına vurmayı unutma o hırıltı yapar bebeğine
iki_prens_annesi_ Muge1234 malesef cektirmiyo ki burnunu sıktım serum fizyolojik sıktım agliyo elleyemiyorum cok hareketli beceremedim
Lidya22 Baby vac diye bir ürün var ben onunla çözdüm Elektirik süpürgesine bağlıyorsunuz 10 saniyede çözüm bize de doktorumuz önerdi
iki_prens_annesi_ Lidya22 şimdi baktım ürüne fakat supurgeye baglaninca siddetli cekmezmi bebek korkmaz mi
Muge1234 iki_prens_annesi_ sakınleşince yap yada uyurken yap ben öle yapıyorum hatta büyük marketlerde küçük top gibi burun çekme aparatı var ben ondan aldım onla yapıyorum 5 TL fiyatıda çok rahat ettim
iki_prens_annesi_ Muge1234 evet bende iki türlüsü de var suan uyuyor ama cesaret edemedim korkuturum diye