MiraysMutti Merhaba hanımlar, bu damladan kullanan ve faydasını gören oldu mu?, kizim 11 ay 10 günlük. Geceleri kac kere kalkıyoruz belli degil memede uyudugu icin yardimci olur diye düşünüyorum. Lütfen yardım 🙁
Guzelkiziim MiraysMutti damlalarla olacak is degil bunlar, oncelikle uyku saatlerini duzenle, sonra gece beslenmesini kesebilirsiniz 1 yasina girecek cunku, bide desteksiz uyumayi ogretirsen sizde bebeginizde rahat edersiniz
Balbocegi MiraysMutti ben bir hafta on gün kadar aynı saatte düzenli kullandım. Düzene girdi uykusu. Şimdi diş problemleri olduğun da arada kullanıyorum. Tavsiye ederim. 13 aylık oğlum. 11. Ayında kullanmaya başlamıştım
MiraysMutti Guzelkiziim 9 9 bucuk gibi rutinlerimiz basliyor simdi uyudu ama memede vermeyince gözünden yaş gelircesine agliyor ben de dayanamıyorum veriyorum memeyi, sonra besigine yatırıyoruz 12 buçukta tekrar uyaniyor ve tekrar meme sie bu butun gece gidiyor
Neyli22 Bebekler rutin sever bıkmadan usanmadan akşamları sürekli aynı rutinleri yapın duş masaj alt değiştirme loş ışık hikaye beslenme sakin bi müzik vs her aksam aynı sekilde ilerlerseniz bebeğiniz alışacaktır 😊
Neyli22 Memede beslenmeye artık ihtiyaç yok sadece alışkanlık ve bunu bıraktırmak biraz çetrefilli ama uykudan kalktığında meme veya su biberonla verirseniz bu geçiştirerek atlatabilirsiniz
Guzelkiziim MiraysMutti Cok gec, en gec 9da uyumus olmali ve sabah en gec 8de ayakta olmali ayina gore. instagramda cok sayfa var bununla ilgili, ben onlara bakip kizima uyku egitimi verdim ve iyikide yaptim diyorum
Guzelkiziim jolene Baldan anne, irlandali anne, uykubebegi, dandiniuyku, psikologtugceyilmaz gibi gibi