pervin_t Kızlar,gece ve gün boyu yüz bakımı için sıralama olarak neler kullandığınızı yaza bilirmisiniz?💆🏻♀️bir de markaları🥰
Tuba pervin_t önce köpük temizleyici ile yıkıyorum sonra gül suyu fıslıyorum yüzüme ve bakım kremi ile göz altı kremi sürüyorum😊
Gin pervin_t gece *temizleyici *göz çevresi kremi *nemlendirici/yaşlanma karşıtı krem *retinol (haftada 3 gece sadece) Sabah *temizleyici *göz kremi *güneş kremi
Gin Gin temizleyici la roche posay, nemlendirici cosmed, göz kremi dermoskin, retinol ordinary, güneş kremi missha. bir de kağıt maske uyguluyorum haftada bir. Ama buna devam etmeyeceğim çok sıkıcı.
Tuba pervin_t Köpük ile gülsuyu rosense, bakım kremi ile göz altı kremi alman markası türkiyede satılmıyo henüz🤷🏼♀️
NaimeYilmaz rituel de beaute temizleme pedi ile yüzümü temizliyorum. (Gece) gül suyu (gece) la roche posay tonik kullanıyorum(sabah-akşam) la roche posay effaclar k+ ile nemlendiriyorum. (Sabah-gece) Göz çevresine krem kullanmıyorum arada salatalık ve maydanozu robottan geçirip makyaj pedine sürüp koyuyorum öyle. Çok büyük etkisini görmesem de :))