Annisss Ben anlamadim hersey tersin dondu memeye guvenip yemez diyolardi istahi azaldi daha guzel uyur diye bekledim yanimda uyumaya basladi duzelir mi bu durum kucukte degil 26 aylik
Umutegem Annisss bizde 26 ayligiz 3 gun oldu memeyi biraktirmaya calisali ama hala uyurken zorlaniyoruz 1 saat 2 saat uyutmaya calisiyorum dun gece de 3 de kalkti 6 da uyudu geri. Notmalfe gece uyanmazdi
Annisss Zeyzey2019_ benim oglum cok duskun degildi ama memesiz uyuyamazdi direk kestim farkli bisey yapmadim
Umutegem Annisss hadi yaaa bizim daha 2 gun oldu iste de uyurken aklina cok gelio nasil biraktircam bilmiyorum
Umutegem Annisss ayy hep mi olwlwe ya dun gece benmki 3 de kalkti zorla uyudu 6a kadar o direndi ben direndim en sonunda uyudu😀
Sevilayy_1 Annisss Gündüz kesmemle gece kesmem arasında 2 ay sürdü zor bi süreç ama alışacak sevdiği şeyleri yapın sütün içine keçiboynuzu pekmez katıp vermeyi deneyin biberon almıyorsa bardakta yada pipetli sütler epey işime yaramıştı
Annisss Sevilayy_1 biberon aliyo gunduz meme isteyen meme düşkünu bi oglum yoktu zaten sadece gece uyanir meme icin qma suan degisik bi durumda