Rabiaahmetmirac 8.5 aylık bebeğim kafasını bazen saga sola hızlı hızlı sallıyor 10-15 gündür yapıyor bunu bazen ben yapınca oda yapıyor arkasına başta gülüyorduk falan ama İnternete yazınca biraz korktum yaşayan var mı bu durumu
Prensesannesi38 Rabiaahmetmirac bişey olmaz hayır anlamında sallıyor olabilir sorun yoktur oyun amaçlıda yapıyordur taklitte ediyordur sorun olmaz
Busegg Rabiaahmetmirac normalmiş bişeyi taklit ediyolarmış bizim kızda da var bi haftadır. Eğer kasılma vs yoksa oyun yapıyolar muhtemelen
ilkgozagrimmmm Rabiaahmetmirac Bizimkide 7 ay 5 günlük. 1 haftadır bazen denk geliyorum ağlamıyor sağa sola sallıyor birde yatırdığımda yapıyor. Damakları kabarmış ben kulağına vurduğunu o yüzden yaptığını düşünmüştüm. 😔 Bazen kulaklarını çekeliyor
GKBR2 Rabiaahmetmirac diştendir bir hemşire tanıdığımız söylemişti kafasını sağa sola sallıyo mu falan demişti bunun sebebi diştendir demişti kızım 9 aylıkken çıkardı dişini.
Aydenizerdogmus Gazı geliyo olabilir mi bizimkide 2 aylık kafayı sağa sola atıyor gazı gelin ce sonra geğiriyo
Busegg Rabiaahmetmirac 6 aylık. Bi haftadır oyun gibi kafasını sallıyo iki gecedir de uyurken de sallıyor. Bende post açmıştım
ilkgozagrimmmm Rabiaahmetmirac Diş yüzündendir yada oyundur belki.Rabbim sağlık versin yavrularımıza 🤲