buselidunya Annekizz Biraz küçük. Şimdilik kullanmayın bence 🥺 ben daha yeni yeni kullanmaya başladım, kızım 3 buçuk aylık
turansmom Annekizz 1 aylıktı koydum ben çokta seviyordu. Zarar verir mi bilmeden doktora gittim iyi yapmışsın dedi doktorum
Esilyaa Annekizz solomom kanguru almıştım ben içinde yenidoğan aparatı vardı ona yerleştirip kullanıyordum bişi olmaz. Yenidoğan aparatı olunca
Annekizz turansmom Aa ciddimisin koyabilirmiyim yani. Çünkü artık günde 4-5 kere uyanıyor ve hemen hemen 1 1.5 saat uyanık kalıyor ve kucağa alıştı kollarımız zorlanıyor eşimle 😁
turansmom Annekizz Yinede tabiki doktoruna sor. Benimki makat gelişti, makat gelişlerde kalça çıkıklığı daha çok oluyor ama doktorum bir sorun görmedi🤷♀️
Annekizz Esilyaa Bende kanguru var babam anneme almıştı kardeşim için şimdi ben kullanıcam ama annem hiç kullanmadığı için yenidoğan aparatı falanda yok
Esilyaa Annekizz o zaman şey yap canım kücük top şeklinde bi elyaf yap yastıkımsı gibi. Poposunun altına yerleştir çok yük binmemiş olur
turansmom Annekizz Onu bilemem inan. Doktoruna sorman en mantıklısı yanlış birşey demek istemem, ben kullandım sadece🤷♀️
Srhtzlyh Annekizz internetten bakabilirsiniz bebeğin bende yok yani nasıl anlatsam yalan olur. Genelde kangurularla birlikte oluyorlar ama kanguruda yoksa ayrı olarakta satılıyor
Annekizz Birkizbiroglan Yenidoğan uyumlu olup olmadığını bilmiyoruz babam almış çıkmış kutusunu falan attık hep 😁