Sevdakuzey Merhaba anneler bebeği otizmli olup nasıl anladığınızı yazabilir misiniz benimoglum 7 ay 24 günlük babildama başlamadı isminide her zaman bakmıyor başka neyden şüphelenebilirim birde sürekli agliyor bağırıyor aslında istediği olmayınca
Kemalinannesii Sevdakuzey canim benim benim oğlum 10 aylik ve işine gelince ismiyle seslenince bakiyor daha çok küçük . Korkma sen
Sevdakuzey Korkmak değil de acaba normal değil midiye merak ediyorum erkek çocukları geç gelisir derler ama
Damla_K Sevdakuzey yani şüphelenmek için sebep mi arıyorsunuz şunu kontrol ederseniz şüphelenirsiniz diye öneride mi bulunalım
Sevdakuzey Damla_K şüphelenmek için sebep aramıyorum kafamda ki soruları cevap arıyorum cevap veremeyecekseniz yorum yapmayaniz rica ederim.
Mommysharkdoodoodoodoo Sevdakuzey bacım şöyle postlar açmayın rica ediyorum hakaret gibi geliyor otizm annelerine 🤦🏼♀️ otizm o aylarda anlayabileceğin bir şey değil. Babıldamadı diye otizm her ismine bakmadı diye otizm. Yani bu şeyleri güzel güzel araştırarak her bebeğin farklı gelişim gösterdiğini de anlarız değil mi illa otizme bağlayan yüz tane post var biri de otizm değil
Sevdakuzey Mommysharkdoodoodoodoo hakaret etmek değil amacım sadece onların nasıl anladigini nelere dikkat etmek gerekir onu öğrenmeye çalışıyorum yani bilgi edinmeye çalışıyorum bunun nesi yanlış ?
Sevdakuzey Mommysharkdoodoodoodoo Ben kendim özel eğitim mezunuyum çocuğum da çoğu belirti var sadece pekiştirmeye çalışıyorum doktora randevu aldım gününü bekliyorum bu süreç içerisinde anneler nasıl anladı diye merak ediyorum biz eğitim odaklı eğitim aldığımız için belirtiler biliriz onlar da var zaten.