_aslan_01 Bebeğim bugün tam 7 günlük bazen meme almak istemıyor agzını kitliyor biberonla veriyorum ozman alıyor fakat aventin 0-6 ay küçük cam biberonunu kullanıyorum oda sanırım biraz fazla akıtıyor hızlı cektgınden bogazına kacıp boguluyor baska az damlatan yeni dogan biberon tavsiyesi olan ne olur yazablrmı?
bugun3101 _aslan_01 biberonun emziğinin üzerinde kaç numara yazıyor bi kontrol edin. Bende aynısını kullanıyorum hiç olmadı. Çevirince elime sıcaklığı kontrol etmek için damlamıyor bile.
izmir35 _aslan_01 bende aynı biberonunu kullanıyorum sıcaklığı ölçmek için bile zor damlıyor sizinkinde bir sıkıntı var sanırım
bugun3101 _aslan_01 bak şimdi resim ekliyorum. Biberonun emziğine bi bak 1 mi yazıyor 2 mi görebildiye kırmızı koydum içine.
bugun3101 _aslan_01 ekleyemedik ki fotoğraf ne saçma. Biberonun emziğinin etrafında yuvarlaklar var ya oraya bak o yuvarlakların içinde numara yazar 1 yazması lazım sende kaç yazıyor
Eternity _aslan_01 Avent biberon ucu numarasına bakın, 0 yazmalı yenidoğan için. 0-6 ay olan 1 nr sanırım. Büberon olarak Dr browns geniş uclu olanı öneririm. Asla hava kaçırmıyor, gaz problemi olmuyor.
Deletedmom5284 ben biberon önermem asla, kullanmayın, mümkün mertebe şırınga kullanın, zaten tutmuyor diyorsunuz meme reddini tetiklersiniz, biberon verdiğiniz sürece de düzelmez canım, eds yöntemi deneyin, ağzı büyüdükçe memeye alışacaktır
Adedul _aslan_01 kesinlikle lansinoh - natural wave alın. Meme+biberon gittim 7 ay. Hiç bir sıkıntı yaşamadık. Akma hızı memeye çok yakın. Brn çok memnun kaldım
neslihan-87 _aslan_01 gaz sorunumuz olmadığı için bilemiyorum ama boğulma riski açısından gayet yavaş hala onu kullanıyoruz