Anneogulll Ramazan geliyor ve oruç tutmak istiyorum bebeğim 7aylik ve emziriyorum kendimce diyette yapıyorum bol su içiyorum gün içinde sütüm bebeğime yetiyor kaynanam oruç tutma sütun azalır ddi bilgi almak istiyorum süt azalirmi bilen varmı
Durukusunannesii Anneogulll sütün yetiyosa diyetle azalmadysa azalmaz ama benm sütüm çok az zar zor yetiyo sürekli azalıyo azalınca su çay takviyesi yapyrm oyüzden bu sene tutamıycam malesef
tosbikannesiii Anneogulll sütün azaldığına dair bir araştırma yok fakat benim demir eksikliğim ve kansızlığım var biseyşer yesem bile gün içinde çok kötü oluyorum tutmayı çok istiyorum ama sanırım tutamayacam😔 sağlık durumum yerinde olsaydo tutmayı çok isterdim
mom006 Anneogulll azalabilir cünkü su da alamıosun.. ben tutamıcam malesef.. su icmediim zaman sütüm az oluo, suyu cok içerim kısamam bakalım nasip🙏🏻
Asuuuu Evet azalır benim bebeğimde 7 aylık dün oruç tuttum hiç sütüm olmadı. Ama yinede bol suyumu içip ramazanda tutmayı düşünüyorum
Anneogulll Asuuuu bnde gün içinde sürekli su ve arada çay içiyorum öyle sütüm oluyor ramazanda bilemedim
Anneogulll Durukusunannesii diyette çok su içtiğim için azalmadigini düşündüm şimdi Ramazan’da nasıl olur bilmiyorum sanırım bı denemem lazım
Asuuuu Anneogulll Anneogulll zaten sütü en çok arttıran sudur bi denersiniz ama yinede orucunuzu tutmalısınjz bence bebekler zaten ek gıdaya geçti gündüz biraz idare edip geceleri stok yapabilriz🥰 Orucunuzu tutarsanız Allah ona da yardımcı olur