Zynpalmina Kızlar ek gıdaya ne zaman geçtiniz ve ilk olarak ne verdiniz.Biz 5 aylığız doktorumuz patatesi haşlayıp suyundan vermemi söyledi bir çay kaşığı mı bir tatlı kaşığı mı dedi hatırlamıyorum Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz.
TiniminiKayra Zynpalmina 5bucuk aylikken yoğurtla basladik 3gun kuraliyla patates havuc kabak elma armut muz yumurta sarisi peynir verdim..ilk gun 1cay kasigi 2.gun 1tatli kasigi 3.gun 1yemek kasigi demisti doktorumuz ama ben ilk gun 1tatli kasigi fln verfim bi skinti olmadi..patatesin suyunu niy verceksiniz onu anladim pure yapip vermek gerekiyo
BARKINATLAS Zynpalmina ilk yoğurtla başladık.brokoli balkabağı kereviz havuç patates ıspanak daha sonra meyvelerden elma muz armut verdim.3 gün kuralına göre verdim.sabah bir çay kaşığı öğlen bir tatlı kaşığı akşam bir yemek kaşığı şeklinde.bana liste verdi doktorumuz onda da öyle yazıyor.
MevaNur3 Zynpalmina yoğurt kabak havuç patates şeftali elma muz lor peyniri sırasıyla yazdığım şekilde verdim bugünde kabak havuç patatesi karıştırıp çorba tarzında yapıp verdim en sevdiği bu oldu 😀
TiniminiKayra Zynpalmina direk püre haline veriliyor ilk defa duydum suyunun verilcegini belki baska bilgisi olan vardr canim