Zeyyy Kızlar kizim 8 ay 20 günlük ama hiç sesli gülmedi gülümsüyor falan ama sesli gulmuyo gıdıklayınca zorlayarak çığlık atiyo baba mama falan diyo ama normal mi acaba kahkaha sesini duymayı çok istiyorum da merak ettim ne zaman çıkarır ki😁😊
Nseyma Zeyyy Bazı bebekler pek gülmüyor, ben de bebekken öyleymişim, suratsız diye seviyorlarmış beni😅
Zeyyy Tugbabsra yaaa iyice suratsız yaptınız beni😁 çok komik şeyler yapıyorum ama hiç ses çıkarmiyo eşimde bende sesli gülmeyiz görmediği için mı böyle acaba şebekelik de yapıyorum sadece zorlayarak cigiriyo sanki zorluyo ama çıkmıyo gibi kahkaha 🤔
srcyhy Tugbabsra ahahah bunada ben kahkaha attim iyimi 😂😂 yorumunuz çok kahkahama gitti yaa Allah sizi emi
Denizmelisa Zeyyy hapşursana onun yanında bagıra bagıra peş peşe hapşu de benim kızım ona çok gülüyor 😂
Papatya07 Zeyyy benimki 4bucuk aylik sadece ve sadece temizlige gelen ablaya kahkaha atiyo kizim neyaptiysam bana ve kimseye atmiyo ama onu gorsun kahkaha krizlerine giriyo😀
Zeyyy Denizmelisa sizinki zamanla diyecek benimki zamanla kahkaha atacak 😁 onun güluşlerini duymayi cok istiyorum ondan ya bide bebisler hep guluyo ya heves ettim
Denizmelisa Zeyyy bereceremiyorsun demek ki😂bana gönder meleği kahkaha attırıp geri gönderim 😊 sende benim kızı al baba mamayı öğret 😂
Nseyma Zeyyy Başınızı başka taraflara çevirip birden ona dönün, yüzünüzle komik yüz ifadeleri yapın ve karnını açıp öpün çok gülüyorlar, bence işe yarar o zaman😊 Kızınız biraz ağırmış galiba o yüzden😁💕
Deletedmom10 Zeyyy Gıdısını öpün. Ben birkaç kere bak kız seni yerim diyince kahkaha atıyor. Göbeğini yüzünüzle gıdıklayın. Çok hoşlarına gidiyor bebeklern. Benim kız çok saçma şeye gülmüştü. Buna gülünür mü? Senin gülesin varmış demek ki demiştim. ağlarken ‘ıngaaa’dedi 😂. Bende ona ‘ ıngaaa’ dedim baktım kahkaha atıyor 😂