defmommy İkisi arasında ne gibi fark var baston bebek arabası hafif daha kullanışlı olmaz mı yada önerileriniz neler ?
Tavsanannesi defmommy baby two go nun kabin tipi bebek arabasini aldim cok memnunum hem cok hafif tek elle katlaniyo katlandigindada valiz gibi tutacak bi yer cikiyo katli haldede surup tasiyabiliyorsun iyiki travel almamisim dedim kullandikca
TospikOglusum defmommy kesinlikle baston al cnm kullanım olarak çok rahat edersin👍👍travel sistemde görüntü var ama kullanımı çok çok zor tek başına mahvolursun ben aldım bin pismanim 🥴
TospikOglusum defmommy travel olduğu için tek başıma dışarı hiç cikamdim mesela mümkün değil açıp kapnmiyo tek başına bebeği birinin tutması gerekiyor pişmanlıktır net
Ozcskrl Travel pişmanlıktır. 😀 şimdi ki aklım olsaydı ilk günlerinş pusetle gecirir. Dogumdan itibaren kullanılan kabinlerden alırdım ama malesefki travel aldım ve suan baska araba kullanıyorm.
defmommy Ozcskrl Tavsanannesi Morfrenk TospikOglusum TospikOglusum elmaliturtam Ssc ppzeynep Kuzumveben Minnossareannesi ezogelinn teşekkür ederim yanıtlarınzı için kızlar 🌸 bebeğim 6 aylık 🤗 baston olarak hangisini önerirsiniz
elmaliturtam defmommy bastonu bilmem ama travel pişmanlıktan öte bir şey değil asla kimseye tavsiye etmem yazı bekliyorum bastona geçmek için havalar ısınsın anında kurtulacam
ppzeynep defmommy Tabii ki baston. Doğduğunda şunu kullanırım, sonra bunu kullanırım deyip 2 araba birden alanlar var bir de hayret ediyorum.
Minnossareannesi defmommy Travel var ama sanırım yaz için bi baston alıcam🥲 bi tane alacaksanız baston alın geçin derim çok bilmiş gibi konforsuz onlar istemem demiştim 😂
ezogelinn defmommy travel alıp kullanamayan ben tekrar baston aldım çift masraf etmek istemiyorsan baston al derim travelde tek başıma çıkamıyordum
Ahmetaslanannesi Travel aldım pişmanım ya dolmuşa binerken mecburen çıkarıyorum normal bebek arabası alsaydım keşke pişmanım
Eylulunannesiiii defmommy e bebekten baby plus baston bebek arabası aldım kızım 6 ay 2 günlük. 3 gün oldu geleli ve kızım çok sevdi. Hem rahat hem hafif hem kullanışlı hem kaliteli hem uygun fiyatlı. Tavsiye ederim.
Eylulunannesiiii defmommy ben 299 tl ye almıştım bir kaç gün sonra indirime girmişti 249 tl ye düşmüştü canım.