Cns1903 4 ay 11 günlük erkek bebeğim var oturmak istiyor erken diye oturtmak istemiyordum ama bugun mama sandalyesine oturttum 2 dk ve cok hosuna gitti acaba sağlık acısından Bi zararı varmı 5 - 10 dk oturtmanın
Snfk Cns1903 canım destek yastıklarını deneyebilirsin. Benim oğlumda aynı sürekli kalkmak oturmak istiyo. Kucağımda sırtına yük vermeden oturtuyorum.
Katarsis Cns1903 bizim de öyle kısa aralıklarla oturuyoruz destekli dinlediğim bi doktor yapabilirsin demişti
Gamzeburkan Cns1903 bana çok erken gibi geldi Allah korusun bir sıkıntı yaşarsınız kucağınızda oturtun kısa süreli ama mama sandalyesi erken bence ben 5bucuk aylıkken başladım kısa süreli oturtmaya sandalyede
naysem77 Cns1903 4 ay 15 günlük erkek bebek aynı durumdan madurum sürekli kafasını yastıktan kaldırıyor sanırım kendini hazır hissediyor yastıklarla destekleyerek oturtuyorum ondan mutlu yok 🙉
Giizz Cns1903 tabiki zararlı 5.5 aydan sonra destekli olarak 10 dk şeklinde oturtun 6. Ayda mama sandalyesinde
Esra-ozsusam4 Cns1903 tabi ki erken. 7 aylıkken desteksiz oturabiliyorlar ancak canım. 5.5 aydan sonra destekli başlayabilirsin. şimdi harekrtlenmeye basladı için tabi kalkmak ister ama sen otturtma daha erken canm