Minikmercimegim Kizlar 6 aylik bebegim var geceleri asiri cok agliyo gaz problemi yasiyoruz yavrum kendini nereye atacagini sasiriyo 15 dk bir uyaniyoruz gece uykumuzda yok tam daliyo tekrar aglayark kalkiyo belli gazinin oldugu sıkıyo kendini toplaniyo boyle durumda olan var mi ne yapabilirim akil verin lutfen 😢😢
Onurkaan12 Laktoz intolaransı olabilir mi acaba? O da çok problem yaşatıyor geceleri uykuya dalması konusunda. Ama 6 aylık bebekte devam eder mi bilmiyorum.
Minikmercimegim Onurkaan12 3'4 aylikken falan yoktu boyle gazi son 1aydir basladi ve bu gece cok zorlandim 😢
Onurkaan12 Minikmercimegim sütün içindeki şekerin parçalanmaması.oğlumun da çok gazı vardı yatırdığımda özellikle geceleri hemen uyanıyordu.
Minikmercimegim 4E1K aaa eger oyleyse aksam yatmadan once yogurt yedirmistim o yuzden mi oldu ki 1 aydir var ama bugun 10 dk bir uyandi
4E1K Minikmercimegim olabilir daha çok rahatsız ediyormuş edindiğim bilgilere göre ama onu mu demek istemiş arkadaş tam da anlayamadım
Bushraa Merhaba. Benim kızım da şu an 6 aylık ve bahsettiğiniz sıkıntıları yaşadık biz de. Ve süt ve süt ürünleri alerjisi çıktı. 2 aydır çok sıkı diyet yapıyorum😓 ama hamdolsun her şey düzene girdi. Siz de süt ve süt ürünlerini azaltın mümkün olduğunca. İlla ki verecekseniz Baltalı marka keçi sütü içirin. Çünkü bu alerji bağırsakta yıkım oluşturuyor maalesef ve bu da acı veren bir karın ağrısına dönüşüyor. 1 yaşındayken yavaş yavaş yeniden süt ve süt ürünleri verip vücudu alıştırabilirsinşz. Tavsiyelerim, doktorumun bana önerdiği şeyler 😊 inşaallah sizde de faydalı plur
Minikmercimegim Bushraa sut ve sut urunlerine alerjisi oldugunu nasil anliyolar aceba test mi yapiyolar bende yaptirip ogrensem
Cansu-ata Minikmercimegim kahve bardaginin yarisi kadar icir cnm cok ilik olmasin cokta sicak olmadin cnm
Minikmercimegim Btlylmz gercekten mi ya bizimde cok ihtiyacimiz var kivranmadan gazi cikarmaya nerden aldiniz nasil kullaniyosunuz bende alsam
Btlylmz Minikmercimegim aktardan aldım. Çok ağır bir kokusu var ama hemen uçuyor. Bir damla karnına bir damla bir ayak topuğundaki bir damla diğer ayak topuğuna. Sonra masaj.
Cansu-ata Minikmercimegim rica ederim dene sonra bilgilendir beni insallah gazi kalmaz emziriyorsan sende ic sende usutmusse. Bebege gecer