KubraTasdemir Kızlar Ek gidaya gectik ve siz bebeginize pekmez veriyor musunuz veriyorsanız dut mu keçi boynuzu pekmezi mi veriyorsunuz gunde ne kadar ne ile veriyorsunuz ?
Sucukluyumurtaa KubraTasdemir ben verıyorum biz 1 yasıyacaz ama ben ek gıdaya basladıktan sonra verdım :) ve üzerindeki m pekmezi verdim halada verıyorum
Prenses_annesi22 KubraTasdemir canım üzüm pekmezi var 6 ay için snrm bnde arastırdım 8.ayda keçiboynuzu ve dut dıye yazıyordu
Ecenisaannesi KubraTasdemir çay kaşıgıyla başlayıp tadım gbi arttırablirsniz yeni ek gıdaya geçtiği için dut yada üzüm pekmeznden başlyıp sana snra keçiboynuza geçiçeksniz ilk başta herşeyn en hafifi kolay sindireblir olarak başlıcaksnız
Ecenisaannesi KubraTasdemir vereblirsniz sakıncası yok ama sindirim kolaylıgı için diğerlernden başlamnız daha uygun
Yelizdemir KubraTasdemir 6. Aydan bu yana keçiboynuzu pekmezi veriyorum Bi çay kaşığı veriyordum 1 yaşından sonra 1 tatlı kaşığı vermeye başladım
Aylin96 KubraTasdemir Üzüm pekmezi bisküvi maması yapıyorum ve sadece çay kaşığının ucuyla mamanın içerisine koyuyorum.
Sumeyye54 Ben de ek gıdaya başladığında karadut özü verdim hala veriyorum keciboynuzu verdim bi kere kollarında sivilce gibi küçük küçük puturcukler oldu sonra bıraktım karadut özüne devam..