BiciNanaMusi zgbsr sağa dogru yatirdinda bi süre sonra sola doğru çevir böyle böyle devam et düzelir zamanla 😊
zgbsr BiciNanaMusi uykuda pozisyonmu değiştireyim devamlı? beden sorduğumuda açıklayayım ben artık bi uykusunda sağa yatırdıysam bi uykusunda sola yatırıyorum ama bu içime sinmiyor.. sonuçta 1saat falan bi kolunun üzerine yatmak bebeğimi rahatsız edecektir
BiciNanaMusi zgbsr aynen canım uykuda pozisyon değiştir atıyorum 1 saat kipirdamadan uyuduysadiğer tarafa çevir bazen kendisi bile tutulduğunu farkedip kipirdar mesela uzun uykularda o zamanda çevir ben hep yaparım bunu
MucizemGeldi zgbsr yok kask almadim kaski özel kafa sekline gore yapan yerler varmis ben ilk once yastigi denemek istedim işe yaradi cok sukur. Yastigi e bebegin internet sitesinden almistim
Belissimo zgbsr valla düselir mi bilmiyorum artık yastık işe yarayabilir belki. Kızım 6 aylık 6 aydır yüzüstü yatıyor kafa yusyuvarlak çok şükür çok korkuyordum
Armin18 zgbsr şekil alması için sağal sola hep çevir yatarken tek yöne yatmamamlı benimde bebeğim başı uzun doğmustı sukur ki onunla cateyı buldum ve dediğim gibi çevirdim hep.
Hoki NeslihanBusra nasil yani duz yatırmamak gerekiyormus biz bir sag bir sol yatiriyoz duzelsin diye .yanlis mi yapiyoz