Busranurnsjsjsjsjsnsndns Kizlar bebeğim 8 buçuk aylık az önce doktora götürdük kalbini dinledi üfürüm olabilir kardolojiye göturun dedi belki önemli değildir falan dedi ben anlamadım ya ne demek bu başına böyle bişey gelen varmı ne yapmam gerek canım çok sıkkın
Deletedmom4440 Busranurnsjsjsjsjsnsndns zamanla düzelir diye biliyorum varsa eğer üstte kalsın bilen biri çıkar
BeautifulMother1 Busranurnsjsjsjsjsnsndns bizde 2 aylıkken doktorumuz söyledi gitti masum üfürüm dedi 1 yaşında kontrole götürücez
Eymen11 Busranurnsjsjsjsjsnsndns Bizim ilk doğduğundan beri var canım 15 günlükken 3 aylıkken kontrole çağırdılar hala var 1 yaşındayken gideceğiz diğer kontrole doktor yavaş yavaş kapatır korkulacak birşey yok dedi sadece kontrolleri aksatmayın yeter
Asafeymeninannesi Busranurnsjsjsjsjsnsndns Merhabalar 😊 Üfürüm bizde de mevcuttu. Kardiyolojiye gittiğimiz zaman kalbinde bir adet delik olduğunu fakat zamanla kapanacağını söylemişlerdi. 6 sonra muayene muhakkak gelin denmişti. 6 ay sonra gittiğimiz zaman deliğin kapandığını söyleyip çokça mutlu etmişlerdi. Darısı başınıza olsun inşaAllah
Eymen11 Busranurnsjsjsjsjsnsndns Korkulacak bişey yok çocuk kardiyoloji gidin o nasıl bir yol izleyeceğinizi söyleyecektir korkmayın her çocukta oluyor
Cgnege44 Busranurnsjsjsjsjsnsndns 1 aylıkken bizede dediler kardiyoloji ye gittik masum ufurum bebeklerin genelinde oluyor 6 ay sonra kontrol dedi kontrole gittiğimizde kapanmıştı üzülmeyin her ihtimale karşı kontrolünüzü yaptırın
Olric11 Busranurnsjsjsjsjsnsndns doğduğumuzda bizede üfürüm var dediler kardiyoloji götürdük hemen kalbinde küçük bir delik vardı yavrumun doktorumuz zararsız oldugunu hiç bir gelişimini ve hayatı bir risk olmadıgını söyledi. Biz başka bir doktora götürdük profösör oda aynı şeyi söyleyince içimiz rahatladı şükür 4 ay 22 günlük 6. Ayımızda tekrar gidicez gözetim altında yinede
Miraaayadeee Busranurnsjsjsjsjsnsndns bende 15 gün önce götürdüm bebeğimi 5 aylık kardiyolojiye bizim doktorumuzda ufurum olabilir demişti kardiyoloji doktoru baktı önemli bisey değil bebeklerin çoğunda oluyo ama anlasilmiyo 1 yaşına kadar kapaniyo dedi inşallah sizinde öyledir korkmayın
KubosM Busranurnsjsjsjsjsnsndns Bizimde aylık kontrolümüzde doktorumuz söyledi bizde götüreceğiz çok önemli birşey olduğunu düşünmüyorum ama bir baktırın dedi iyi düşün iyi olsun canım 🌸
Busranurnsjsjsjsjsnsndns KubosM çok sağolun içimi rahatlatt bu yazılar inşallah bişey yoktur cuma gününe randevu aldık hayırlısı ile bişey yoktur insallah