Berfin988 Sleepy 4 ile 4+arasında çok fark varmı kızlar kilot bezde 5numara oldu kızıma ama cırtcırtlıda büyük gelirmi acaba diye düşündüm kararsız kaldım 5mi 4+mi alsam diye
Arasannesi Berfin988 külot bezi hep 1 numara büyük aldık biz.mesela cırtlı 3 kullanıyosak külotta 4 kullandık.cırtlının kalıbı daha büyük.oyuzden bence 1 küçüğünü alabılırsınız 4+ olabılır.
Berfin988 Epifenomen-gkc yani boyu birazcık daha uzun 4e göre yani daha rahatmı olur kızım 9kilo minyon biraz ben toplu sipariş veriyorum o kadar bez boşa gitmesin hemde boşa olmayana para vermiyim 🤣
Epifenomen-gkc Berfin988 bu arada kızım 68 cm 7200 şuan 4+ tam oluyor canım. Bio naturel de kullanıyorum onda da 4 tam oluyor
Ozcskrl Berfin988 bence 9 kiloysa toplu almayın 10 kilo 4+ kullanıyoruz ama üstnde yazıla. Kilo gibi olmuyor malesef sleepy biraz küçük sanırım ben önümüzdeki ay bi büyk boya gecerim.
Melek0720 Sleppbi kesinlikle almayın derim ben oglum için aldım kaldı malesef. Kalıpları cok dar ve sıkıyor büyük beden almama ragmen. Paranızı yazık etmeyin derim.