Fadimealparslan 2 aylik bebegim surekli kustuğu için doktorumuz motilium yazdı ama bn içeriğini okuduğumda kullanmak istemedm kullananlar var mı bir faydasını gördünüz mü
Epifenomen-gkc Fadimealparslan ilk 3 ay kusmalar normal karşılanıyor oktorumuz İlk 3 ay kusma olduğunda ilaç kullanımını önermedi eğer devam ederse ona göre karar veririz dedi biz kullanmadık ve gerçekten de 3 ayda neredeyse tamamen bitti 3-4 günde bir çok hafif kusuyor fazlasını o da bence kullanmanıza gerek yok en azından üç ay dolana kadar bekleyin
Bilgeninanasi Fadimealparslan kullandik ama ben onun faydasini gormedim pek vermek de istemesem de verdim. gaviskon kullandik sonra toz seklinde o azaltti baya su an 13 aylik artik kusmuyor da midesi de agzina gelmiyor.
Yigitalp02 Benim oğlum küçükken kusuyordu tam hatırlayamadım şuan ne için kustuğunu ama doktor vermişti bize de iki kere kullanmıştık
Fadimealparslan Bilgeninanasi bize motilium ve gaviscon verdi toz şeklinde onu kullanıyorum bebeğim küçük olunca hepsini vermekde ıstemiyorum
Bilgeninanasi Fadimealparslan cigerlerine mide suyu kacmasin diye veriyor doktorlar o daha ciddi bir durum doktorunuz ne diyorsa yapin bence zaten 2 aylik cok az miktar veriyorsunuzdur. Her bebek farkli doktorunuza güvenmek daha mantikli :)