3mom23 Merhabalar önerinize ihtiyacım var oğlum su içmeyi sevmiyor 0-6 aylık biberonu dışında bir biberonla versem genzine kaçıyor nasıl bir biberon veya alıştırma bardağı almalıyım ? Siz neler kullanıyorsunuz
Alparslanm 3mom23 benm oğlum ılk 6 ay su asigidi simdi içmiyo ama serum aliyo doktorlar icmese de olur dedi ama korku sardu
Betulyesiltas 3mom23 6 ayligiz benim oglumda icmiyor 😔 biberon dislil gbi kullaniyor alstirma bardaginida 😔
Alp17 3mom23 Benim oğlumda içmiyor ben de normal bardakla veriyorum biraz dökülüyor falan ama sadece onda heves ederek içiyor. Şuan hasta ve bol sıvı şeyler tüketmesi gerekiyor hasta olduğu için gözü bir şey görmüyor şuan şırınga ile zorla veriyorum.
Selin5335 3mom23 kızım 1 yaşında doğru düzgün içmiyor emdiği içinde su içmemesinin önemi yok, sütünüzden alıyor
Sumeyye54 Benim oğlum da 9 aylık içmek istemiyo zorlandığım zaman da kusuyo hele şırınga ile asla icmiyo vee babyin suluguyla vermeye çalışıyorum bu sefer de dişlerini karıyı yine icmiyo normal bardak ile veriyorum bu sefer de genzine kaciyo napcam bilmem
Mommysharkdoodoodoodoo Meyve suyu kutusundan öğrettim oğluma pipetle içmeyi. Sonra aventin suluğundan içmeye başlamıştı hala ondan içer.