Akarsu 2aylık bebeğimi kucagıma aldıgım zaman kafasını sağa sola çevirerek yüzünü sürmeye çalışıyor sebebi ney inan anlamadım aynı durumu yaşayan varmı yuzumu kaşınıyor acaba
MinikBugram Akarsu gazı olunca yapıyor canım ıkınma olmuyor ama sağa sola sanki kendini sallar gibi çeviriyor dimi
Avakado-34 Akarsu bizim de aynı genelde onu yaptıktan sonra ya kusuyor ya da gazını çıkartıp duruluyor , bazen kafasını da vuruyor hatta bunu yaparken.
Eecc Akarsu benimde aynı ya gazdan mıymış bide ellerini kafasına yüzüne götürüp çiziyo ıkınırken falan
Busder27 Kızlar benim ki de 2 aylık gazdan galiba hiç durmuyor sürekli ağlıyor kucakta bile huysuz sizde nasıl normal mi böyle olması
Melek030 Bizde ayniyiz gazman gibi resmen oğlum. Birde elleri sürekli yüzünde o da mı gazdan acaba eldiven takmıyorum ama parçalıyor resmen yüzünü gece takıyorum
Merlinlin Akarsu 2,5 aylık benimki uykusu gelince acıkınca gazı olunca kısacası bir ihtiyacı çok bastırınca yapıyor öyle. Cevap alamayınca gömüyor kafayı öyle sağa sola çırpınıyor Karadeniz hamsisi gibi 😁