AcemiHemsireanne Merhaba bebeğim sebze çorbalarını öğürüyor ve kusuyor şu an yedi aylık, tadımlara sebzelerle başlamama rağmen hep meyve yemek istiyor sebzelerle ilgili ne yapabilirim
Zekimurendebizigorecekmi AcemiHemsireanne bişeylerin içerisine karıştırabilrsin veya sebzeleri parmak şeklinde elime verebilirsin .. basen çorba tarzı şeyleri sebzeyi yese bile yemiyorlar 🤷🏼♀️
metehanmom_ AcemiHemsireanne sebze çorbasının içine havuç bal kabağı gibi şeylerle tatlandırabilirsin 😊
Alp-kagan20 AcemiHemsireanne sebze corbasini genelde cocuklar sevmiyor ben tarhana icine patates havucda koymustum Birde sehriye corbasini yesil tatli biber dogradim kabak dogradim birazcik kuru nane attim anlamadi hic deneyin bence
Zerr AcemiHemsireanne Ek gıdaya başladığımda çeşitçeşit yaptım tattırdım.. şu an tarhanayı severek yiyorlar sadece.. çok üzülme yemiyor diye, tadına baksın 1-2 kaşık yeter. Balkabağı veya tatlı kabağı sütle çorba yapardım belki onu sever
AcemiHemsireanne Zekimurendebizigorecekmi dişi çıkmadığı için korkuyorum eline vermeye eşim de çocuk doktoru aynı zamanda bebeğimizin doktoru oda izin vermiyor :/
Zekimurendebizigorecekmi AcemiHemsireanne Valla canım haşlayıp verebilirsin ya .. Bende sağlıklıcıyım sende hemşiresin illa ki öğürme reflekslerinin ne denli kuvvetli olduklarını biliyorsundur zaten .
AcemiHemsireanne Zekimurendebizigorecekmi valla ne yapıp ne edip öğürtüyor kendini başlarda böyle değildi gittikçe arttı