Noyanefe Kızlar iyi geceler oğlum 4 ay 12 günlük geçtiğimiz Cumartesi sünnet işlemi yapıldı bugüne kadar kanaması yoktu bugün kontrolümüz vardı doktor sert davrandı sanırım kanama başlamış eve geldim alt bakımını yaparken gördüm doktorunu aradım getirin göreyim bi dedi götürdük gazlı bezle krem sürüp etrafına doladı iyice fakat kanama devam ediyordu idrardan dolayı sargı iyice ıslanmıştı ve cildine yapışan bantları çıkarmak için doktorunu aradım danıştım çıkarın ama etrafındaki tampon kalsın dedi çıkardım bantları ama tutacak bişe olmadığı için sardığı gazlı bezde sıyrıldı maalesef çıktı uyuyamıyorum ya sık sık kanamayı kontrol ediyorum hala kanıyo lekelenme şeklinde bugün 3.gün başına böyle bişe gelen varmı sağlıkçı kimse varmı çok tedirginim napıcamı şaşırdım yardım lütfen 🙏
Mrvalptmr Sizinki muayeneden sonra kanamaya başlamış muhtemelen önemli bişey değildirdir aşırı bir kanama yoksa sabah sabah geçmezse tekrar gidersiniz çok ufak müdahaleyle durdururlar. Tamponun da idrarla düşmesi normal bence çok tedirgin olmayın 😊
Erdinc03 Bizde geçen hafta sünnet olduk salı günü kontrole gittik o günden beri lekelenme halinde kanamaları oluyo telaşlandım çok sizin nasıl geçti nasıl çözüm buldunuz
deletedmom338 Erdinc03 merhaba gectimi kanamsi bemm oğlum da 3 gün önce sünnet oldu kanaması var şuan sıvı halde korkyorm
Erdinc03 deletedmom338 sizin sünnet yeni olmuş ama kanaması gayet normal bizimki 1 hafta sonra başladı takip edin damla damla yarım saatten uzun süre gelirse doktora gidin ben öyle yapıyorum