Merve2911 Merhaba kızlar 4 aylık bi oğlum var ve ön bıngıldağı kapanmış durumda bugün sağlık ocağına gittik doktorumuz biraz erken kapanmış takip edilecek dedi başına gelen varmı ? Çok merak ediyorum nasıl bi yol izlemeliyim biraz korktuk açıkçası
Deletedmom44 Merve2911 bizimkide 6 aylıkken kapandı hatta 8aylıkken baş çevresi olması gerekenden küçük dediler beyin cerrahına yönlendirdiler gittil tomoğrafi çekildi bi sorun çıkmadı her ay büyümesine bakılıyor başının şuanda 11 aylık 44,5 cm başı
Mu-Mi Merve2911 benim kızım da 5 aylik olucak 3 aylıkken tamamen kapandı ebe sıkıntı yapmamam gerektiğini söyledi bu arada norolojiyede gittim normal dedi bu arada hangi d 3 kullanıyorsunuz marka ve kaç damla
Merve2911 Deletedmom44 şuan ölçüsünü bilmiyorum ama bizimkine baş çevresi iyi hatta biraz büyük dediler
Mutlulukyanibasimizda Bizim de 6 aylıkken kapanmaya başladı doktorumuz çok az aciklik olduğunu ve 9 aya kadar d vitaminini kullanmayın dedin
Merlinlin Mutlulukyanibasimizda benim arkadaşımın oğluna da d vitamini kullanmayın demişti kullanmadılar ama gelişimi epey geriden geldi başını geç tuttu geç emekledi geç yürüdü 2 yasında yeni yürüdü. Konuşmuyo da hala. D vitamini eksikliği yaparmış. Bir de Karadeniz’de yasıyoruz güneş hak getire.
Yigitinannesi34 Benim oglumunda 4 aylikken kapandı doktorumuz d vit. 1 2 ay bırakalım sonra tekrar ölçelim bas cevresini dedi kan tahlili yaptırdık bir sey çıkmadı cok şükür 1 ay sonra tekrar gideceğiz kontrol için 4 aylikken bas cevresi 43 cmdi ve gayet iyi dedi
Merve2911 Yigitinannesi34 bize bırakın diye bişey denmedi sadece kontrol edicez dedi hiç anlamadım valla
Mu-Mi Yigitinannesi34 anladım canım seninki zaten büyükmüş benimki 33 cm doğdu birde noroloji uzmanı d vitamini ni kullanmam gerektiğini söylemişti tabi ben kullanmadım yeni yeni veriyorum
Yigitinannesi34 Arkadasiminki de 4 aylik kapandi onun doktoruda kesinlikle d vit. bırakılmaması lazim demis kime inanacağızz🤷🏻♀️
Mu-Mi Yigitinannesi34 öyle valla ama ben korktum 1 ay kadar vermedim şimdi yeni yeni veriyorum devitle ilgisi yok dedi 🤷🏻♀️
assd15 Bizimde çok az kalmış ama doktorlar mutlaka D vitaminine devama edin diyor.Bıngıldak kapanması sık yaşanan bişey ama baş çevresini düzenli takip etmemiz gerekiyor dedi 3 doktorda