emine2779 Hanımlar 12.12.2020 de doğum yaptım 3 gün sonra doğum yardımı başvurdum 300 TL olan ilk çocukta. Ama hala ödeme aşamasında diyor. Baş vuran var mı böyle geç alan?
Hatce1344zm emine2779 tmm kuzum paran yatmış işte ptt den alabilirsin benimkide öyleydi sordum görevliye yatmış dedi
Ayferol0 emine2779 Bende de ödeme aşamasında diyordu 1 ay sonra gittim PTT’ye yatmamıştı geçen gün 144ü aradım sordum yatmış alabilirsiniz dedi öyle gittim çektim arayıp sorabilirsin
Halee_bilgee48 Canım bende salı günü cektim. Parayı 2 ay içinde çekmezsen geri gidiyor para PTT ye git çekersin
Sinemmmmm Halee_bilgee48 evet bizimde basimiza geldi ama biz arayip geri istedk onuda hesaba yatirdilar yanmiyor yani oara
26fk Ben mayıs 6 da doğum yaptım 2 hafta sonra PTT ye gittiğimde eşinizin adına yatıcak dedi sigortanız yok diye e benim eşimde çalışıyor ama daha sigorta başlangıcı yok bu doğum parasını daha alamadım nasıl olucak fikir verir misiniz
karabocuk 26fk ben daha basvurmadım ama alo144 teki konuştuğum hanım benim tc numarama paranın yatacagını söyledi
[silindi] emine2779 genelde 60 günü buluyor yatması ama mutlaka ptt ye git bak canım benim e devlette yatmadı gözüküyordu ama ptt ye gittiğimde haftlar önce yattığını öğrendim
karabocuk emine2779 bugün alo144 ü arayp bilgi aldım basvurudan sonraki ayın sonunda yatıyormus pttye. belki yatmıstır isterseniz bi bakın
Sinemmmmm 26fk anne de babada aliyor canim baba sigortali oldugu icin aliyor anne ev hanimiysa onada veriyorlar 250 esim 300 de ben aldim 170 den ogrenebilirsin gitmeden