minikkoglumm kızlar selam bebeğim 10ay 5günlük et vermedim hiç kıyma veriyodum bugün et vermek istiyorum ama nasıl yapacagım hakkında bi fikrim yok, bebeklerinizr nasıl veriyosunuz nasıl bi tarif uygulayablirim fikir verirseniz cok sevinirim 🌹
Bernauslu minikkoglumm suda az haşlayıp hafif kızartır gibi yapıyorum ben ama çok et yemiyor bebeğim 😭
YavruKartal minikkoglumm Oğlum 21 aylık 10 aylıktan beri kuzu eti veriyorum. Yemeği pişerken koyuyorum iri iri sonra ya blender yapıyorum ya da minik minik didiyorum. Aynı şekilde bazende ayrı bi yerde haşlayıp çorbasına katıyorum. Minik minik didip direk öyle de verebilirsiniz
Vanilya minikkoglumm Güzelce yıkayıp çok küçük doğruyorum. Sonra da güzelce mühürlüyorum suyunu döküyorum. Bu sefer tekrar biraz su koyup haşlıyorum. Yumuşacık oluyor ve tereyağ ile soteliyorum öbür türlü çok sert oluyor
Woody minikkoglumm Saç tava, haşlama, mangal, köfte Her türlü götürüyor kızım 😀 Kendinize ne yapıyorsanız öyle yapabilirsiniz. Not :Alt 2 dişi 1 ay önce, sütler yeni çıkıyor.
Fitifiti minikkoglumm Her gün avcunun içi kadar kuzu kıyma ya da eti yedirmelisiniz,demir alımı açısından. Ben o zamanlar et olarak kuzu pirzola veriyordum eline. Kemire kemire yiyor,hem de dişlerine iyi geliyordu.