Annesininprensesi-14 Merhaba arkadaşlar bu ara bebeklerde grip salgını var kızım da grip oldu sizler ne durumdasınız doktora götürdüğünuz mu veya herhangi birşey yaptınız mi
Mom622626 Annesininprensesi-14 biz ailecek hastayız etrafımdada herkes hasta. Ben parol verdim bide öksürük şurubu veriyorum.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Annesininprensesi-14 Bizde yeni atlattık 1 hafta oldu. Yeni düzeliyor kızım. Doktora ikk gün gittik ilaçlarla topladı hemen.
Albertosss Annesininprensesi-14 canım daha yeni atlattık grip ama 10 gün mahvoldum kızım 2 yaşında . Serumla burnunu açtım sürekli peditus şurup fitil sadece çorba ¾ kaşık böyle süründük şükür iyleşti ama bende mahvoldum geçmiş olsun
Annesininprensesi-14 Mom622626 çok geçmiş olsun calpol verdim bende ama bilemedim covid de olunca bı acaba demeye basladim
Annesininprensesi-14 Mom622626 sonuçtan benide haberdar edebilir misiniz sizde herhangi bir belirti var mı acaba
Ebrua3- Annesininprensesi-14 Aynen doktorda aynı şeyi söyledi Covid negatif çıkınca. Salgın varmış herkes hasta ve belirtiler de hemen hemen aynı olduğu için testte yapıyorlar 🥺
Mom622626 Annesininprensesi-14 bilindik grip belirtileri var. Kardeşim negatif çıktı benimkide bugün çıkacak.
2lokummannesiii Annesininprensesi-14 evet oğlumdan bana geçti. İburamin zero kullanıyorum ama hala akıyor burnu.
deryata Annesininprensesi-14 evet benim bebeğimde nasibini aldı gripten. doktora götürmedim hafif burun akıntısı vardı birde sesi kalınlaşmıştı. serum fizyolojik ile temizledim sürekli. sıcak duş aldırdım geçti çok şükür
dios_gokta Annesininprensesi-14 ben kızım ve oglum burun akıntı ve öksürük vardı ılacta kullandık gecmedı 1 hafta oldu bana covıt testı yaptılar negatıf cıktı grıp salgını gercekten var dıkkat edelım❣
Guzelkiziim Annesininprensesi-14 evet maalesef var, kardesimin cocuklari, gorumcemin oglu, benim kizim tanidigim butun bebisler hasta.. kizim 21 aylik ihlamur bal limon kaynatip iciriyorum