Sultanss Ev işleri bitmiyor kızlar evi süpürsem silmek kalıyor ikisini yapsam çamaşırlar kalıyor onu yapsam ütü kalıyor. Bunları bitirmem bir hafta sürüyor ,iki gün ev düzenli kalıyor sonra tekrar sar baştan keşke temizlik perileri olsaaa 🥺 Korona yüzünden temizlik için biride gelmiyor. Son umudum robot süpürge o yine biraz işimi kolaylaştırır diye düşünüyorum inşallah eşim alacak sözünü aldım 😁 Siz neler yapıyorsunuz nasıl bitiyor evin işleri ?
Zelisblt Sultanss biriktirmediğim için gözüme fazla gelmiyor, günübirlik rutin temizliği yapıyorum. Şimdilik robota ihtiyaç duymadım çocuk sayısı artarsa aynı şeyi söyleyemeyebilrm 😁
Roarrr Sultanss robot süpürge çok dandik asla tavsiye etmem dyson süpürgeler daha kullanışlı. Hafta sonu bütün evi temizleyim, ütü vs çamaşırları yıkayım sepet bir iki gün boş kalsın ev derli toplu olsun dedim. Tam 6 saat çamaşır yıka ütü yap uğraştım. Ama evde ne var ne yoksa yıkadım, perdelerden nevresimlere bebeğin oyuncaklarına kadar sonuç ne oldu bebeği aldım oynarken üzerime kustu koltuk örtüsü ve perde kirlendi. Ev pırıl pırıltı akşam ben uyuyunca kocam almış çekirdeği salonda film keyfi yapmış sabah uyandım şahane bir sürpriz oldu. Ömür biter, küçük bebekli Evin işi bitmez.
[silindi] Sultanss ben saldım bacım affınıza sığınıyorum ama evi bok götürüyor ne temizlik ne yemek zerre elimi sürmüyorum tezgah bulaşık yığını midem boş ama aç hissetmiyorum bir yandan kocamdan sessizce boşanma planları yapıyorum bir yandan bebeğe bakıyorum şu an imkanım olsa ve kızım olmasa her şeyi bırakıp kaçarım burdan
Kubra_2019 😂😂bitmiyor annemmmm, sol süpür ev banyo sürt, yemek yap, bulaşık makinası ve çamaşır makinası maşallahı var, katlanacak çamaşır ütü minnosla oyun ablamızın dersleri,es ile ilgilenme kapanış derken saat 3 oluyor 🤦♀️🤷♀️
Kubra_2019 Sultanss arada bana da geliyorlar öyle 😄anne olduktan sonra annemin ayaklarına kapandım geliyor 💜🤍