Alp-kagan20 2 ay asisindan beri mama reddi biberon reddi yasiyorum bilenler bilirler daha once de paylaşım yapmistim 4. Ayimiza girdik ek gida verilebilir dr siz neler veriyosunuz bana da fikir olsun ne verebilirim diye
162405 Alp-kagan20 benimde sütüm çok az olduğu için kısa sürede ek gıdaya geçtim. Keçi sütü ve keçi yoğurdu ile başladım içine meyveler koyarak veriyordum, oldukça sevmişti
Yahmir Alp-kagan20 bizde bugün başlıyacacağız. Patates püresi ile başlayın dedi doktor ilk gün için 4 kaşık verirsiniz dedi. Eğer severse ertesi gün 7-8 kaşık verirsiniz dedi. İleriki günler biraz kabak püresi sonra havuç püresi dedi. 15 günden sonra meyve pürelerine başlarsınız dedi. İşte elma VS gibisinden şuan için et almıyacaksınız dedi böyle 😁
bburcu Alp-kagan20 biz başladık doktor onayıyla. Havuç, kabak, patates, elma, armut, muz, yoğurt, yumurta sarısı, bisküvi listemiz
Ozlm123 bburcu bunlar buharda haşlayıp püre haline getirerek mi veriyosunuz yoksa suyunu mu vericeksiniz çok kararsıızm
bburcu Ozlm123 1 çay kaşığı püresini verdim anne sütüyle ve zeytinyağıyla açıp. Çatalla ezdim. 2.gün 1 tatlı kaşığı 3.gün yemek kaşığı
Eymenbebeks Alp-kagan20 bizde mama reddi yaşıyorduk. Başladık 4. Ayımızda azar azar başladık valla . 3 gün kuralına da uydum .
tlynlll Alp-kagan20 bende sürekli ek gıda yorumlarını takip ediyorum ve yavaş yavaş başladım canım. Yoğurtla başlamanı tavsiye ederim doktorların çoğu aynı şeyi söylemiş kendin evde yap yoğurdu. Sonrasında patates kabak havuç brokoli falan sonrada meyveler 🌸 inşallah faydasını görür Bebişler 🌸
bburcu Alp-kagan20 karışık vermeyin bence. Önce sebze, meyve , yoğurt olarak gidin. Yoğurt alerjik olduğu icin bizde son sıralarda