hunilimomm AntiFilozof yeşil çay önerilmiyor ben diyetisyene gitmiştim emzirenlere bitki çayı önermiyoruz iki fincan sade Türk kahvesi 3 4 günde bir kupa neskafe içebilirsin demişti
Goktug1308 AntiFilozof ilk iki ay içmedim sonra günde bir fincan içtim şimdi 7 aylık olduk bazen günde iki fincan içtiğimde oluyor bazen kahveden mi geceleri uyumuyor oglum diye bi kac gün içmedim baktım alakası yok içmeye devam doktorumda günde ½ tanenin zararı olmaz dedi
minelium AntiFilozof günde 1 fincan içiyorum bende şimdiye kadar zararını görmedim. Bebeğiniz gazlı bir bebekse biraz gaz yapar.
Sedaahmet AntiFilozof ben yeşil çayı hasta oldugum zaman içerim sadece. Başka zaman içmem. Yeşil çayı da cok fazla içmek zararli diye duydum. Emzirmiyor bile olsan fazla icmemek gerek. Ama kahveyi bazen günde 2 kere bile iciyorum 😂 emziriyorum bu arada.
Analist AntiFilozof gğnde 1 fincan türk kahvesi içiyorum. Çok canım isterse de nescafe içiyorum arada
BeybininAnasi Ben de ilk başlarda içmedim ya da kafeinsiz içtim ama şimdi arada sade nescafe içiyorum ama günde 1 ya da 2 Türk kahvesi fix içiyorum. Etkilediğini düşünmüyorum, ilk baştaki kadar etkilenmiyorlar bence yediğimiz içtiğimizden. Kızım 13 aylık